2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka ukončila sezónu výhrou


Branky


0

V předehrávce posledního kola hostila Jestřabí Lhota Konárovice a jedním gólem z první půle a druhým z druhého poločasu si zajistila tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez šťávy

Na Jestřábku dorazily Konárovice, které venku získaly body pouze v Břežanech. Podle toho také vypadala jejich taktika. Pozorně a důsledně bránit a v případě možnosti se rychlým protiútokem pokusit ohrozit branku domácího brankáře Herese. Domácí tým ale nezačal utkání příliš dobře. Kombinace vázla a Lhotečtí se tak k pořádnému ohrožení hostující brány nedostávali. Až po půlhodině hry se začal obrázek na hřišti měnit a diváci mohli vidět alespoň nějakou solidní mezihru. Nakonec se dočkali i branky, když po pravé straně utekl Kesner a jeho prudký centr do šestnáctky dorazil za záda Svobody Ondřej Martínek - 1:0. Byla to jediná vážnější šance první půle a efektivita domácích tak byla stoprocentní.

 

Kureš rozhodl z trestného kopu

Druhý poločas už byl plně pod taktovkou domácího mužstva. Ale proměňování šancí vázlo a tak byl dlouho na ukazateli skóre poločasový stav. Obrana Jestřábky pracovala spolehlivě a hosté neměli šanci něco změnit. U domácích zase zahodili svoje příležitosti Martínek, Krupka i Kesner. Dvacet minut před koncem uklidnil domácí Petr Kureš, který trestný kop z dvaadvaceti metrů zakroutil přesně k tyči - 2:0. Ve zbylém čase si už Lhotečtí tři body uhlídali.

 

Po této předehrávce poskočili domácí na třetí příčku, ale vydrželi na ní jen do víkendu a přezimují na čtvrté pozici. Konárovice drží střed tabulky s osmnácti body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Začátek zápasu nás nezastihl v ideálním rozpoložení, byli jsme trochu ospalí a hra se nám nedařila. Naštěstí z jediné šance jsme šli do vedení. Druhý poločas mě překvapil. Kluci běhali, kombinovali a dostávali jsme Konárovice pod tlak. Bohužel se nám nedařilo přidat pojistku, kterou zařídil až Kureš z trestňáku. Pak už jsme to v klidu dohráli. Hosté hráli důrazně a bojovně, ale do šancí jsme je nepouštěli.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Na předehrávku posledního kola jsme přijeli na hřiště velmi kvalitního soupeře. Ze začátku byla hra celkem vyrovnaná, ale Jestřábí Lhota byla produktivnější před brankou. Druhý poločas si vzal iniciativu soupeř a jen zřídka nás pouštěl před branku. Musím říct, že Jestřábí Lhota po zásluze vyhrála. My jsme se uspokojili s výsledkem a už se těšili na ukončení sezóny v pivovaru Bernard. Děkuji klukům z B týmu za pomoc a našim marodům přeji brzké uzdravení do soustředění.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - D. Záhora [-] (87. V. Jehlička [-] ) , M. Klička [-] , L. Týma [-] , M. Skalický [-] - P. Kureš [-] , O. Martínek [-] (66. F. Čáslavský [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] - F. Krajíček [-] (89. L. Soukup [-] ) , A. Krupka [-] (83. M. Dohanič [-] ) -

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] , J. Pokorný [-] - L. Plachý [-] (46. P. Němec [-] ) , L. Sojka [-] , L. Kahoun [-] , M. Vokoun [-] - P. Stempák [-] (60. R. Pokorný [-] ) , M. Černík [-] , M. Patočka [-] -

ŽK: 42. L. Kahoun .
Hráči zápasu: P. Kesner , F. Krajíček .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.