J. Popelka 19.
M. Munzar 27. (vl.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečtí dali dva góly, přesto 2:1 prohráli


Branky


19. J. Popelka , 27. M. Munzar (vl.) - 80. D. Adamec
0

Jevany šly podle předpokladů do vedení, které narostlo na dvougólový rozdíl po vlastní brance hostů. Ve druhém poločase ale hosté dali gól do správné branky a sahali po remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Papírový outsider kladl odpor

Kvůli "zimnímu" počasí se utkání hrálo na umělé trávě v Kostelci nad Černými lesy, kde se Jevanským většinou daří. Tentokrát ale nezahájili zápas v nejlepším rozpoložení a hosté se tak dostávali do střeleckých příležitostí. Pohříchu jim nevycházelo zakončení a v největší šanci po sólovém nájezdu vychytal Koubka Tolstikov.

 

Možná i proto se první branky dočkali domácí, když se po přihrávce Končického gólově prosadil Jiří Popelka - 1:0. Po sedmi minutách bylo v domácích řadách ještě veseleji, když střelu Popelky mířící pravděpodobně mimo tyče nešťastně tečoval Matěj Munzar do vlastní brány - 2:0. Vypadalo to, že se favorit přece jen jasně prosadí, zvlášť když střelu Krákory zastavilo až břevno Durdilovy brány. Stále aktivním hostům se překonat Tolstikova nedařilo.

 

Druhý poločas byl opatrnější

Stejný obrázek nabídli hráči divákům i po přestávce, ale přece jen bylo vidět, že oba týmy hrají opatrněji. Osečtí stále marně hledali cestu k překonání domácího brankáře, ani domácím se nepodařilo navýšit skóre. Šancí bylo již méně, ale přesto se hostům podařilo vyrovnat. Dobře chytající Tolstikov chyboval a David Adamec snížil na rozdíl jediného gólu - 2:1. To ale bylo vše. Jevany si touto výhrou pojistili přezimování na druhém místě tabulky, osecká Viktorie je dvanáctá.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Bohužel, počasí nám nedovolilo odehrát poslední mistrovský zápas v domácím prostředí, a tak jsme vzali zavděk umělou trávou v Kostelci nad Černými lesy. Na umělce v Kostelci se nám tradičně daří. Utkání jsme začali velmi rozpačitě a umožnili tak hostům několik brankových šancí. První branku jsme ale vstřelili my, druhou branku si dali hosté sami za asistence Popelky. Další velkou šanci měl Krákora, ale jeho střela skončila na břevnu hostující branky. Druhý poločas byl totožný s prvním. Hosté se snažili snížit, ale nás podržel brankář Tolstikov. V 80. minutě se jim to po jeho zbytečné chybě podařilo. To bylo z obou stran vše a tak jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Nutno říci, že se už těšíme na konec sezóny, neboť máme mnoho zraněných a nemocných hráčů.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Z našeho pohledu jasně remízový zápas ve kterém jsme ale bohužel vyšli bodově naprázdno. V prvním poločase se střídaly šance na obou stranách a bylo jich opravdu hodně. Bohužel, soupeř z těch pěti svých dvě proměnil, my žádnou. Druhý poločas byl již podstatně opatrnější a na šance to lze vyjádřit dva dva. Jevany nastřelily břevno, my skórovali po chybě domácího brankáře. V závěru už se nám ale bohužel vyrovnat nepodařilo. Tento zápas nám ukázal, že určitě můžeme myslet na vyšší příčky tabulky než se momentálně pohybujeme, ale takovéto výkony musíme opakovat pravidelně.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - Z. Čechák [-] , F. Jásek [-] , R. Krejčík [-] , J. Chaloupka [-] - P. Krákora [-] (76. R. Krejčík [-] ) , M. Pacourek [-] , D. Končický [-] , J. Bečvařík [-] - J. Popelka [-] (89. M. Moravec [-] ) , M. Šístek [-] (67. D. Matas [-] ) -

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - A. Sixta [-] , M. Černý [-] , L. Černý [-] , M. Munzar [-] - D. Adamec [-] , J. Karban [-] , S. Karban [-] (74. M. Karban [-] ) , Š. Šmiřák [-] - M. Koška [-] (86. J. From [-] ) , M. Koubek [-] -

ŽK: 69. Z. Čechák , 79. J. Popelka - 42. J. Karban , 84. M. Munzar .
Hráči zápasu: O. Tolstikov , D. Končický - J. Karban .
Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.