Ve 4. kole se Vraňáci představili na hřišti SK Spomyšl


Branky


0
Domácí do utkání vstupovali jako poslední tým tabulky a AFK tak bylo považováno za favorita zápasu. Ze Spomyšle se ale body snadno nevozí.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Vraňany se musely obejít bez Švejcara, který je v současnosti jednou z  nejdůležitějších postav. Hrdlička se stále dává po zranění dohromady a duel tak sledoval pouze z lavičky. Svoji obnovenou premiéru v mistrovském zápase za Vraňany prožil Jaroslav Mikš starší, jenž kádr posílil teprve nedávno.  Zkušený fotbalista, který již dříve za  vraňanské barvy několik let bojoval, přišel pomoci mladému kolektivu z Botafoga Mělník. Trenér Martínek si od něj, kromě fotbalové kvality, slibuje zklidnění a usměrnění mladších spoluhráčů.  

 

Hráči SK se před měřením sil důkladně připravovali na střelce Hanzlíka, kterému chtěli tvrdou hrou co nejvíce znepříjemnit život. Přes nadstandartní péči spomyšlských zadáků se vraňanský kanonýr hned ve 2. minutě klání dostal ke střele zpoza vápna a bylo z toho brzké vedení – 0:1. Domácí nicméně dokázali hned za 5 minut vyrovnat. Vraňanští řešili situaci ve vlastním pokutovém území příliš klidně a fotbalově. Po těžké malé domů si gólman Mikš se složitou situací už nedokázal poradit a Spomyšl se štěstím srovnala krok – 1:1. Vedení vrátil Vraňanům v 17. minutě opět Hanzlík. Po dvou ostrých zákrocích ve vápně neměl rozhodčí Eder na vybranou a zapískal. Hanzlík se ze značky pokutového kopu nemýlil – 1:2.

 

V nepříliš pohledném utkání se i přes šance na obou stranách skóre již neměnilo. Kromě tradičních opor, jako jsou Hanzlík či Zych, velmi příjemně překvapil Raichl, který příkladně odjezdil celých 90 minut a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. K zaslouženému gólu mu chybělo jen více štěstí. Za stavu 1:2 v druhém poločase dokonce orazítkoval střelou z dálky břevno.  

 

Domácí Spomyšl během utkání předvedla několik hodně ošklivých a nebezpečných zákroků. Ten nejhorší odnesl Krejžík. Toho naprosto nesmyslně na polovině hřiště zajel Burger a vraňanskému mladíkovi div nezlomil nohu. Nakonec je z toho sádra „pouze“ na 2 týdny.

 

Autor: Josef Jaromiš, http://afk-vranany.webnode.cz/



Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - ČERMÁK Pavel (N), TESAŘÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.