3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice-Heroltice prolomili střeleckou smůlu.


Branky


0

Hoštice-Heroltice působily v jarní části soutěže herně docela dobře, ale nedokázaly, až na jednu výjimku, střílet branky. V tomto kole se jim v závěru zápasu podařilo strhnout vítězství na svoji stranu a odměnit věrné fanoušky konečně i doma třemi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo podalo v minulém kole v Drnovicích dobrý výkon, ale protože nedokázalo proměnit ani ty nejvyloženější příležitosti odešlo poraženo. Na svém hřišti chtěli hráči napravit dojem z minulých utkání a získat tři body. Začátek utkání však vyšel lépe hostům, kteří se Milanem Sýkorou již v osmé minutě ujali vedení. Ještě do poločasu však opět dobře hrající Filip Kocourek, vyrovnal.

Nerozhodný stav platil přes veškerou snahu domácích až do sedmdesáté třetí minuty, kdy se podařilo střídajícímu Petru Dvořákovi vstřelit rozhodující gól. V poslední minutě ještě potvrdil vítězství domácích třetím gólem Martin Lanc.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Dnes jsme snad konečně prolomili střeleckou smůlu a nastříleli jsme tři góly proti jednomu hostů. Měli jsme mírnou převahu a víc šancí, takže si tři body plně zasloužíme.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Tak jak jsem si v minulém kole pochvaloval, že se nám podařilo konečně dát sestavu dohromady, tak dnes jsme museli nastoupit s náhradním brankářem a ještě k tomu jsme podali jeden z nejhorších výkonů v soutěži. I v tomto případě jsme ovšem mohli uhrát remízu.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] , J. Toman [-] (65. P. Dvořák [-] ) - P. Orbán [-] , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] , T. Hlaváček [-] (46. M. Autrata [-] ) - M. Lanc [-] , Z. Šváb [-] (70. O. Petružela [-] )

TJ Sokol Opatovice
F. Horák [-] - L. Jelínek [-] (80. P. Novotný [-] ) , J. Trávníček [-] , M. Novotný [-] , M. Kolkop [-] - F. Kučera [-] , M. Jelínek [-] , M. Síkora [-] , Z. Bárta [-] - R. Grohmann [-] , D. Alán [-]

Místo: Hoštice-Heroltice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.