Historicky první derby rezerv městských rivalů vyznělo lépe pro domácí SK


Branky


25. P. Tvrz (p.) , 31. P. Kýzl - 7. P. Kučera
0

Rakovník zažil řadu derby mezi SK a Tatranem, ale vždy se jednalo o první týmy obou městských rivalů. První listopadovou neděli došlo i na premiérové derby rezervních týmů v rámci 1.B třídy. Vyrovnaný zápas, který takticky lépe zvládlo nakonec domácí mužstvo, zdokumentovali v obsáhlé galerii fotografové Antonín Vydra a David Svoboda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil hostům, kteří se již po šesti minutách ujali vedení. Tvrdou střelou se prosadil tatranský Petr Kučera.

 

Po gólu ale převzali iniciativu domácí a otočili vývoj. Nejprve proměnil po faulu na Mareše penaltu v 25. minutě Petr Tvrz a za pět minut nechytatelně hlavičkoval Petr Kýzl, který prodloužil přesný centr Beneš do protipohybu golmana Zacha. Ten si na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu už zabránit nedokázal.

 

V závěru poločasu se vyznamenal brankář domácích Pešek, který vyškrábl jedovatou hlavičku Weise. Tatranský středopolař pak o chvíli později ještě nastřelil tyč.

 

Ve druhé části domácí díky bojovnosti uhájili výsledek. Jedinou šanci na vyrovnání měl Kaňák, který ale v jasné příležitosti nezachoval chladnou hlavu a netrefil vůbec bránu. V závěru neudržel nervy Marek Kučera, který byl po slovním výpadu na přesně pískajícího rozhodčího Voldána vyloučen. Svojí nedisciplinovatosti tak sebral hostům šanci na závěrečný tlak. 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: Nemůžeme být jinak než spokojeni. Tatran byl sice mnohem aktivnější, ale my jsme zápas zvládli výborně po taktické stránce a troufám si říci, že zaslouženě zvítězili. Hráli jsme velmi zodpovědně a eliminovali všechny silné zbraně Tatranu. Na dnešní výkon budeme chtít navázat za týden v dalším domácím derby se Mšecí.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Voldán Antonín - NAVRÁTILOVÁ Pavla, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.