0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechii stačil jediný gól


Branky


0

V 8. kole I. B třídy hostila rezerva Tatranu na umělé trávě tradičního a velmi nepříjemného soupeře – Čechie Velká Dobrá – proti které domácí neumějí hrát a již dva roky ji neporazili. Tento duel nebyl výjimkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ze strany domácích hodně nepovedený. Hosté byli běhavějším a fotbalovějším týmem. Půlhodiny se hrál fotbal bez vyložených šancí, až přišla standardní situace hostů, na kterou si naskočil Honetschläger a nechytatelnou hlavičkou rozvlnil síť – 0:1. V závěru poločasu mohli hosté navýšit, ale Tůma dva samostatné nájezdy chytil a při třetím mířil Hovorka těsně vedle. 

 

Druhá část už byla ze strany domácích o malinko lepší, ale do šancí se dostali až v samotném závěru, kdy si vytvořili drtivý tlak. V 87. poslal Hájek do vápna přesný míč, na který si naskočil T. Kapoun, ale z šesti metrů minul odkrytou branku. Za dvě minuty byl sám před Zlatou M. Kučera, ale veterán v soupeřově brance předvedl neskutečný zákrok a bombu M. Kučery vyrazil na roh. 

 

Zdroj: tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Z. Weis: „Věděli jsme, že postavení v tabulce neodpovídá možnostem soupeře, přesto bylo naším cílem získat tři body. V první části jsme ale podali nejhorší výkon v tomto roce. Bez pohybu, bez nasazení a hlavně jsme byli ve všem pomalí. Ve druhém poločasu se to zlepšilo, ale na vyrovnání to nestačilo, z čehož jsem hodně zklamaný.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - V. Mutinský [-] , P. Vecka [-] , L. Šika [-] (33. P. Kučera [-] ) , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , L. Černý [-] , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] (69. K. Kaňák [-] ) , J. Jiřík [-] (46. M. Hájek [-] ) , J. Douša [-] (46. T. Kapoun [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
J. Zlata [-] - J. Porazil [-] , M. Bílek [-] , D. Hovorka [-] (79. M. Jícha [-] ) , D. Hrubý [-] , V. Dufek [-] , R. Volman [-] , Š. Honetschläger [-] , T. Lev [-] (76. D. Volman [-] ) , L. Pulec [-] , T. Andruchovič [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hes Filip - FILIP Petr, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.