Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zrodil se nejvyšší výsledek této sezóny


Branky


0

Břežany dorazily k zápasu do Žiželic jen s deseti hráči a to bylo příliš málo. V první půli inkasovaly pětkrát a ani po přestávce je domácí nešetřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení Břežan pokračuje

Jen deset statečných nastoupilo v dresu hostujícího týmu. "Víme, že se od nás čeká jasný výsledek a nechceme nic podcenit. Tak jsme ani klukům v kabině neřekli, že proti nim stojí jen deset hráčů", poznamenal před výkopem domácí Jirka Kuzma Novotný.

Hosté, kteří sice dostali rychlou branku již ve čtvrté minutě od nejlepšího kanonýra podzimní části soutěže, Lukáše Kubelky, se nevzdali a srdnatě bojovali. Ale proti rozjetým domácím neměli naději, byť se snažili i o akce směrem kupředu a ne jen o odkopávání míčů. A domácím trvalo pětadvacet minut než se rozstříleli. Do přestávky dali nakonec pět gólů a s klidem vyčkávali druhý poločas.

 

Žiželice svého soupeře nešetřily

Lukáš Kubelka vstřelil čistý hattrick již v prvním poločase a na konci zápasu přidal čtvrtý zářez. Jednoznačně tak s velkým náskokem ovládl podzimní střeleckou tabulku. A nebyl jediným střelcem domácích. Jakub Korčák a Ondřej Lekeš přispěli k debaklu Břežan každý po třech brankách. Za stavu 9:0 vstřelili hosté čestný úspěch, ale skóre se nakonec zastavilo na stavu 13:1.

 

Žiželický nováček ukončil podzimní část na třetí pozici a jako nejproduktivnější tým sezóny s průměrem téměř pěti gólů na zápas. Břežany jsou beznadějně poslední, i když jejich výkony naznačují, že by se nějakých bodů mohly dočkat i na jaře. A pokud se podaří trošku vytvořit stabilní tým, tak možná ani není nic ztraceno.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: Poslední podzimní zápas jsme na domácím hřišti přivítali Břežany II, kteří v letošní sezóně, stejně jako v minulé okupují poslední příčku v tabulce a výsledkově se jim nedaří. Bohužel jich přijelo jen deset, což kvalitě zápasu rozhodně nepomohlo. První poločas skončil 5:0 a i když se soupeř snažil, na víc to nestačilo. Obzvlášť v deseti spíše bránil a snažil se o protiútoky. Druhá půlka zápasu se již spíše dohrávala a všichni zúčastnění se těšili na teplou vodu ve sprchách a pivo po zápase. My jsme ten večer poseděli a uspořádali si malou rozlučku na zakončení podzimní části i s diváky, kteří dorazili v tomto podzimním nečase opět v hojném počtu a chtěli bychom jim i touto cestou poděkovat.

SK Břežany II
Michal Pikner, trenér: Další zápas, kdy jsme nedali dohromady ani jedenáct hráčů, takže jsme hráli jen v deseti. V druhé půli po zranění jednoho hráče dokonce jen v devíti. To vše se podepsalo na konečném výsledku, který je hrozný. Děkuji všem hráčům za absolvování podzimního trápení.



Sestavy


SK Žiželice
J. Hansl [-] - L. Kubelka [-] , J. Fořt [-] (55. M. Midloch st. [-] ) , D. Živný [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-] , O. Hůka [-] (72. M. Midloch ml. [-] ) , O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , J. Novotný [-] , J. Matějka [-] (46. A. Schánel [-] )

SK Břežany II
J. Kramer [-] - V. Mišák [-] , K. Karban [-] , M. Trejbal [-] - D. Svoboda [-] , J. Bárta [-] , V. Pekárek [-] , J. Slavík [-] - L. Stejskal [-] , M. Borovička [-]

ŽK: 8. O. Lekeš .
Hráči zápasu: L. Kubelka , J. Korčák , O. Lekeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - KUNC Václav (N), KOLÁŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.