Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Kouřimi


Branky


0

První minuta 1:0, druhá minuta 1:1. Do poločasu padly další tři branky, ale pouze do sítě domácího týmu. Po přestávce narostlo skóre až na 1:6, kdy se teprve dostali ke slovu domácí a zkorigovali na konečných 3:7. Hattrick zaznamenal Jakub Korčák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou minutách byl stav 1:1

Kouřimští fotbalisté se v prvních dvou kolech bodového zisku nedočkali a tak měli zálusk na skalp nováčka ze Žiželic. A začali zostra - hned první útok zakončil nechytatelnou střelou Petr Pazderec a domácí se mohli radovat - 1:0. Jenže hosté rozehráli, útočníci vlétli do vápna domácích a po zbytečném faulu vyrovnal z penalty Jakub Korčák - 1:1. Po rychlém úvodu se hra trochu zklidnila a postupem času přebírali větší iniciativu hosté. A zákonitě přišly i branky - po rychlém brejku z odkopu stoperů zvýšil svým druhým gólem Jakub Korčák na 1:2, po pár minutách předvedl slalom mezi domácími statisty Ondřej Hůlka - 1:3. Chvilku před přestávkou přišla kuriózní situace. Domácí hráči očekávali odpískaný ofsajd, ale hvizd rozhodčího nepřišel. Míče se zmocnil David Živný a po sólu překonal Havránka počtvrté - 1:4.

Kouřim prohrála i druhý poločas

Druhá půle začala oboustranně vlažněji a v nedělním vedru, na hřišti, kde nebyl ani kousek stínu, tempo pomalu upadalo. Hra byla rozkouskovaná a na nevelikém kouřimském hřišti hráči obou týmů nepředváděli moc pohledný fotbal. O něco aktivnější byli sice domácí, ale góly dávali hosté po dlouhých nákopech za domácí obranu. Na 1:5 zvyšoval David Živný a po dalších třech minutách zkompletoval hattrick Jakub Korčák - 1:6. Teprve za tohoto stavu se dostali ke vstřelení branky také domácí, když Štěpán Jasenovský snížil na 2:6. Žiželičtí si ale tři body už vzít nenechali, další gól přidal Ondřej Lekeš - 2:7 a poslední slovo v utkání měl opět Petr Pazderec, který upravil na konečných 3:7.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Další zápas, který se nám výrazně nepovedl. Šli jsme velmi rychle do vedení, ale neudrželi jsme ho snad ani minutu. Zbytečná penalta, druhý gól jsme dostali z brejku po odkopu hostujícího stopera, při třetím přešel hostují hráč snad přes šest lidí. Čtvrtý gól byl jak z pralesa, vůbec jsme nesledovali, že rozhodčí nepískal ofside a když jsme chtěli rozehrát, hostují hráč si vzal balón a šel sám na golmana. Druhý poločas jsme začali poměrně slušně, ale místo korekce výsledku přišly další dva góly z odkopu hostující obrany. Snížili jsme až na konci zápasu. Trápí nás stále stejné situace při bránění a také nepřesná rozehrávka. Už je nejvyšší čas, abychom se probrali. Soupeř byl ale fotbalově velmi dobrý a zaslouženě nás doma potupil.

SK Žiželice
Jiří Novotný, trenér: Po velice rychlém gólovém úvodu se hra uklidnila a postupem času jsme domácí zatlačili na jejich půli. Do přestávky jsme stihli skórovat celkem čtyřikrát. V druhém poločase hra trochu uvadla, ale my jsme dokázali navýšit skóre. Hráči začali hrát profesorsky, což domácí potrestali dvěma góly. Nicméně neúnavný Ondra Lekeš, který se diváky snažil bavit technickými kousky, ještě stihl po krásné individuální akci skórovat. A tak jsme si odvezli po zásluze z Kouřimi tři body. Mezi největší opory Žiželic bych vyzdvihl opět gólmana Davida Micala, Jakuba Korčáka – autora hattricku a Jakuba Novotného, který předvedl skvělou obranou práci, kde po zranění a operaci kolene nebojácně a tvrdě podstupoval všechny souboje a ještě neúnavně podporoval zálohu i útok.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , T. Novák [-] , J. Paclík [-] (46. V. Bug [-] ) , M. Havránek [-] (66. P. Jirků [-] ) - M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] (46. Š. Jasenovský [-] ) , O. Macháček [-] , J. Keltner [-] (46. R. Světnička [-] ) - P. Pazderec [-] , P. Královský [-] (46. T. Dufek [-] ) -

SK Žiželice
D. Mical [-] - M. Živný [-] , J. Fořt [-] , D. Kučera [-] , J. Novotný [-] (70. M. Midloch st. [-] ) - O. Hůka [-] , D. Živný [-] (72. J. Hansl [-] ) , J. Matějka [-] , O. Lekeš [-] - A. Schánel [-] , J. Korčák [-] -

Hráči zápasu: J. Novotný , J. Korčák , D. Mical .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.