SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.08.2018

0

Začátek podzimní části v OP Českobudějovicka zastihl ve formě především ofenzivní hráče, což se promítlo do sestavy kola, kde budete moct dle vašich názorů vybrat jednoho z jedenáctky a učinit z něj tak TOP hráče kola, se kterým následně přineseme i rozhovor. Směle do toho a dobře zvažte, který z hráčů by si pomyslnou korunu krále kola zasloužil. Věřím, že volba nebude jednoduchá, protože nabídka je vskutku pestrá...

Do branky bylo tentokrát složitější vybrat vhodného zástupce, ale nakonec volba padla na zkušeného matadora v dresu Neplachova Štěpána BICKA (39), který nemalou měrou přispěl k remízovému zápasu svého týmu na hřišti Lokomotivy ČB.

 

V obraně se nám do sestavy kola dostali borci Jonáš ZÝKA (33), kapitán týmu Loko ČB, jenž dirigoval statečně obranu v zápase s týmem Neplachova. Dále Jan JINDRA (38) z TJ Slavoj Srubec, který svou zodpovědnou hrou vynuloval útočníky z Jankova a zároveň se na něm vyfauloval domácí hráč. A nakonec je v sestavě i Jan HORSKÝ (29) z týmu nováčka soutěže z TJ Sokol Žabovřesky.

 

Záložní řada je asi nejnabitější a jsou tam tři hráči, kterým se v tomto kole podařilo zkompletovat hattrick. Prvním z nich je Martin KOCINA (21) z rezervy Rudolfova, pomohl v přestřelce svému týmu v zápase s Hlubokou. Následuje Martin KOLLÁR (35) z týmu TJ Sokol Římov, jenž zařídil polovičku gólu svého týmu při vysokém vítězství nad Spartakem Trhové Sviny. Posledním v řadě je nejproduktivnější hráč kola, mladý záložník týmu SK Zliv Jakub SLAVÍK (19), jenž 3 góly vstřelil a na 2 přihrával. K těmto hráčům do záložní party patří dále dvougóloví Petr BOROVKA (25) z týmu Žabovřesek a kapitán týmu Olešník/Temelín rychlonohý Petr VORNAY (33), kdy se oba tito hráči velkým přičiněním podíleli na obratech ve vítězných zápasech svých mužstech.

 

Útok nám poté utvořila dvojice Milan ĎURICA (32) z SK Zliv, jenž těžil ze spolupráce s nejproduktivnějším hráčem kola a přispěl k výhře nad Horní Stropnicí a pak Filip KUKAČKA (37) z týmu TJ Sokol Římov jenž byl velice aktivní v zápase s Trhovými Sviny a pomohl svým výkonem k nejvyšší výhře týmu tohoto kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.08.2018 21:28 do 22.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.