SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Sezóna je na konci a my vám přinášíme sestavu roku! To nejlepší, co sami trenéři a hráči doporučili v jedné sestavě. Na každé místo byl velký přetlak, ale hráčů může být v jednom týmu jen jedenáct. Podpořte svého favorita a rozhodněte svými hlasy o jeho ocenění hráče sezóny!

Stejně jako v rakovnickém OP, tak i ve III.třídě jsme zvolili rozestavení 3-4-3. Největší přetlak byl v útoku a v záloze, i obrana s brankářem by mohla vypadat trochu jinak, ale věříme, že jsme z nominací od trenérů a hráčů získali přesně to nejlepší, co mohla tato sezóna nabídnout. Najděte si svého favorita, podpořte ho svými hlasy a dopřejte mu tak ocenění hráče sezóny!

 

Brankář

 

Mezi třemi tyčemi jasná volba! Martin Kopáček je výborný a zkušený brankář, což v každém zápase dokazuje. Janov v něm má obrovskou jistotu, na kterou se může spolehnout.

 

Obrana

 

V soutěži jeden z nejlepších stoperů, který byl nedílnou součástí vítězného tažení lubenského Baníku. Ladislav Brabec si držel stabilně dobré výkony, díky kterým je Lubná tam, kde je. Opora Branova. Kdyby zde Radek Choc nehrál, měl by to tým v soutěži velmi těžké. To potvrzují i slova Martina Tótha. "Hráč, který vstřelí jedenáct branek v týmu, který dokázal zvítězit pouze v sedmi případech. Bez něj by Branov pravděpodobně bojoval do posledního kola o udržení." Obrannou trojici uzavírá Petr Hovorka z Pustovět. Na postu předstopera si odehrál výbornou sezónu, hráči přes něj těžko procházely. Prodal tak své zkušenosti z rakovnického dorostu SKR a nyní pomohl svému týmu k výbornému druhému místu.

 

Záloha

 

Mladý a talentovaný Pavel Hruška by měl jistě i na vyšší soutěž. V Roztokách mají ale výbornou partu a patří zde k oporám. To dokazuje v každém zápase, kdy dokáže gól dát, ale spoustu jich připraví. Od většiny oslovených si vysloužil nominaci. Pavlíkovská modla ve středu zálohy, která je tahounem a ikonou týmu jak na hřišti, tak i v kabině. Lukáš Polcar patří jednoznačně k nejlepším hráčům této soutěže a sám trenér Luboš Gebhart by si dokázal tým bez něj horko těžko představit. Další z mistrů Baníku se jmenuje Denis Vopat. Ve středu hřiště plní černou práci, spolehlivě brání a rád se vydá dopředu. Komplexní fotbalista patřil k základním stavebním kamenům mistrovské Lubné. Pustověty táhl za skvělým umístěním svými výbornými výkony Luboš Koláček. Bohužel s ním už Sokol nemůže počítat, neboť se vrací do Mutějovic. Na druhém místě má ale obrovskou zásluhu.

 

Útok

 

"Důležitý člen skvělého tažení III. třídou až za postupem. Spolu s Pokorným vstřelili přes polovic branek svého týmu. Navíc je tento hráč velmi dobře technicky vybavený a je pro svůj tým platný i v mezihře," nešetřil chválu na Adama Trejbala řevničovský stoper Martin Tóth, který byl jedním z mnoha, kdo by tohoto hráče viděl v sestavě roku. Do třetice opět Pustověty. Dvacet gólů Radka Truksy bylo taktéž velmi důležitým faktem, že se jeho týmu skutečně dařilo a po zásluze také skončil historicky na jednom z nejlepších míst. Top jedenáctku uzavírá nejlepší střelec soutěže se třiceti zásahy. Suverénně nejvíce nominací a zcela zaslouženě získal útočník Baníku Radek Pokorný, který tým spolu s dalšími dotáhl do vyšší soutěže. Otázkou ale bude, jestli si bez něj Lubná poradí, neboť se hráč vrací do Lužné.

 

Náhradníci

 

Dobře chytajícího Martina Hůlu nahradil o zimní přestávku zkušený Jiří Kopernický. Oba ale odchytali pouze polovinu soutěže a právě proto nezískali tolik nominací. Dobrou sezónu odchytal i řevničovský Jiří Peterka. V obraně jen těsně uniklo místo Pavlu Kollárovi z Lubné nebo taktéž hráči řevničovské Sparty Tomáši Bohatému.

 

V záložní řadě se nevešel zkušený Jaromír Knap z Pustovět, z devíti zásahy čistecká stálice Roman Votroubek či z Řevničova Jan Kolek s Milanem Pedálem. Blízko do ní měl i roztocký David Vejvoda, který na dosažení top jedenáctky má ale ještě spousty času. Do útoku se těsně nevešel z Janova Marek Bradáč nebo jeho spoluhráč Petr Sajner. Hodně důležitý pro svůj tým je i Jaroslav Bařtipán. Za Sýkořici se dařilo Petru Kovaříkovi, toho už ale v jejím dresu neuvidíme.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.