SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Zajímá vás kdo je v nejlepší sestavě uplynulého ročníku? Tak tady ji máte a můžete začít hlasovat pro svého favorita! Ke každému zde máte malé info.

 

Brankář

 

Roman Škampa – Ačkoliv bude někdo s výběrem překvapen, tento brankářský matador je na tomto místě zcela oprávněně, vždyť hlavně díky němu a jeho famózním zákrokům je mrákovské béčko zachráněné na další sezónu, ve které se však neví, zda bude tato opora již pokračovat. Mnoho týmů z chvostu tabulky může vyprávět jak si na mrákovském brankáři vylámalo zuby a mrákovské publikum ho přímo miluje.
Info: 40 let, Brankář

 

Obrana 

Leoš Kruml – Když se někdo bude ptát, který obránce dal nejvíce gólů, tak je to právě stoper a kapitán Osvračína, Leoš Kruml, který se výraznou měrou podílel góly na umístění v tabulce a samozřejmě má také nespočet gólových přihrávek, které připravil pro svoje spoluhráče.

Info: 37 let, Stoper

 

Lukáš Sekereš – Lídr Krchleb, kapitán na správném místě a osobnost jak na hřišti, tak v kabině i mimo ni. Týmový srdcař, který velel krchlebské lodi na cestě za splněným snem – postupem do I.B třídy. Když nebyl gólman, postavil se do branky a i z pozice gólmana se mu podařilo vsítit gól z pokutového kopu. Právě ve vyšší soutěži budou Krchleby spoléhat na týmovou soudržnost, které velí právě on!

Info: 33 let, Stoper

 

Karel Kuboušek – Matador v obraně Chodova již několikátou sezónu dokazuje, že zkušenosti jsou mnohdy účinnější než mládí a rychlost, protože letos si na něm několik mladých rychlíků vylámalo zuby, zaslouženě opanuje v sestavě roku!

Info: 38 let, Krajní obránce

 

Záloha

Petr Bukovský – Nejlepší střelec soutěže, skvělý hlavičkář a odhodlám se i říct, že snad i její nejlepší hráč. Tahoun Osvračína, velká osobnost, a hlavně výborný fotbalista je zaslouženě s 35 góly v sestavě roku.
Info: 35 let, Střední záložník

 

Constantin Danescu – Středopolař rezervy Kolovče je sice stabilní člen A-týmu, ale za rezervu také nastupoval pravidelně a patřil k oporám, je výborný na míči a kličky a góly mu nedělají problém, ostatně do dokazuje i v áčku.
Info: 34 let, Střední záložník

 

Petr Holar – Srdce Chodova, kapitán, osobnost. V Chodově kolem něj vybudovali mladé mužstvo, kterému velí pár zkušených hráčů, a jeden z nich je právě on, jeho rady a gólové přihrávky se týmu letos velmi hodily a hráči ho mají v Chodově opravdu rádi.

Info: 40 let, Střední záložník

 

Dominik Janek – Mladík v dresu Chodova letos opravdu zářil, jeden z hlavních strůjců, na kterém by mohla další roky stát hra tohoto týmu.

Info: 21 let, Krajní záložník

 

Útok

Karel Bláha – Krchleby svojí spanilou jízdu okresním přeborem nastřílely 99 gólu, o 27 kousků se zasloužil i mladší z krchlebských Bláhů, Karel. Gólů mohlo být dvakrát tolik, kdyby měl v některých zápasech klidnější koncovku, ale Krchleby a i my věříme, že si to bere sebou do vyšší soutěže, a tam potvrdí svoje střelecké kvality. Tento mladý hráč má kariéru před sebou a letos otáčel mnohdy prohraný zápas svými góly jako správný snajpr.

Info: 22 let, Útočník

 

Tomáš Homolka – Tohle je už taková klasika, jak v sestavách kola, tak ve větších souhrnech. Tomáš si každou sezónu drží gólovou úspěšnost a benfika Kolovče na něj spoléhá, letos si připsal 22 úspěšných zásahů a je oprávněně v sestavě roku!

Info: 35 let, Útočník

 

Jaroslav Krakeš – V sestavě roku nemůže chybět ale střelecká opora Kubice, Jaroslav Krakeš. Není se co divit, je to druhý nejlepší střelec soutěže a spoluhráči se na něj co se týče gólů opravdu spoléhají.

Info: 35 let, Útočník

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.