SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Redaktoři Fotbalunas.cz pro vás po celou sezonu zajišťovali přehled včetně sestav kola. Ti nejlepší za celou sezonu se pak probojovali i do ideální sestavy ročníku 2017/2018 Okresního přeboru. Zde nemůže chybět střední záložník Velenic Václav Samec, který vyhrál nejlepšího hráče zápasu hned desetkrát a nejlepší střelec celé soutěže Jiří Novák z Peče.

SESTAVA SNŮ: 

Ondřej Kadlec ze Studené skvělými výkony v brance podržel nespočetkrát svůj tým v důležitých momentech zápasu a druhým nominovaným brankářem je Jan Chalupský ze Staré Hlíny, který celou sezónu předváděl výborné výkony a v mnoha zápasech tým podržel. Dle svých spoluhráčů je to zcela jednoznačně nejlepší brankář soutěže. Filip Tomšík - zeď Bukovské obrany. Rychlý, silný na míči a má skvělý přehled ve hře, to jsou hlavní přednosti stopera Tomšíka. Vytrvalost v soubojích tohoto borce znepříjemnila život nejlepším útočníkům soutěže. Jako plus tradiční a neomylný exekutor penalt. V letošní sezóně vstřelil čtyři branky a Jindřich Zamazal z Peče. Záložní řadu nám tvoří Radek Chmátal ze Staré Hlíny, pravý kapitán mužstva, který odehrál na pozici krajního založníka skvělou sezónu. V záloze je Pavel Völfel ze Stráže. Dalším hráčem je Václav Samec - střední záloha - kapitán a mozek týmu. Jednoznačně svým přístupem a výkony strhl celý tým i když se úplně nedařilo. Byl motorem celého mužstva. Dával branky a další spoluhráčům připravoval. Jeden s nejlepších hráčů ( ne-li nejlepší ) celé soutěže. Druhým hráčem ze Studené je Josef Šimánek. Zkušená opora týmu, která táhla celou sezónu omladěný mančaft a jako odměnou bylo druhé místo v OP. Posledním záložníkem je Ondřej Jasanský z Buku. Stabilní článek základní sestavy, jeden z největších hecířů, který dře na krev. Nechybí na jediném tréninku a nevypustí žádný souboj. V letošní sezóně nastřílel šest branek. V útoku je Roman Mikudim - po podzimním zranění se na jaře dostal opět do výborné formy. Rozený střelec po otci. Dokázal rozhodovat utkání. Neúnavně bojoval každý zápas a kdyby mu nechyběla podzimní část, určitě by patřil k nejlepším střelcům celé soutěže. Druhým útočníkem je Daniel Přílepek ze Stráže nad Nežárkou, který vstřelil třináct branek.

LAVIČKA SNŮ:

Do sestavy sezóny se nám někteří hráči nevešli, takže jsou bohužel jen na pomyslné lavičce. Libora Dvořáka ze Studené přibrzdilo zranění, jinak by určitě vyhrál nejlepšího střelce on. Přesto dokázal nastřílet 23 branek. Ladislav Slavík z Halámek je třetím nejlepším střelcem (21 branek), pro jeho tým to bohužel znamenalo jen boje o záchranu. Z týmů Čiměře a Strmilova vyčnívaly útočník Jiří Feytl a záložník Ondřej Nečeda. Za zmínku stojí i výkony záložníka Rostislava Gorného ze Suchdola a brankáře Jana Jedličky ze Stráže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.