SESTAVA KOLA - 26.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 17.06.2018

0

Máme tu poslední sestavu kola v sezóně 2017/18. Převahu v ní mají ofenzivní borci. Do středečního poledne opět můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě Hráč kola.

Radek Šašek (Kozolupy) – Vybrat v posledním kole do sestavy kola brankáře byl poměrně tvrdý oříšek. Nakonec jsme zvolili Radka Šaška z Kozolup, který sice v Plané čtyřikrát inkasoval, ale mnoha dalším gólům ještě zabránil.

 

Vojtěch Kafka (Meclov) - Fotbalisté Meclova si v pohodovém tempu dokráčeli pro výhru 3:1 nad Horšovským Týnem, kterou si zajistili druhé místo i postup do A třídy. Bojovník Kafka v defenzivě vyhrával souboje a sbíral míče.

 

Jakub Šimůnek (Staňkov) – Šimůnek patřil k nejlepším hráčům Staňkova, který přehrál 5:2 Kdyni a oslavil mistrovský titul. Za svůj výkon byl v závěru odměněn trefou z přímého kopu.

 

Josef Kubina (Staňkov) – Kubina samozřejmě není obráncem, ale pro přetlak útočníků jsme někoho museli do defenzivní linie zasunout. V utkání s Kdyní skvěle zastoupil mlčícího kanonýra Tlustého, když nastřílel hattrick.

 

Patrik Sláma (Planá) – Závěr sezóny zastihl ve výborné formě Patrika Slámu. Na výhře Plané nad Kozolupy se podílel dvěma zásahy.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Malý zlomil dvěma krásnými góly po individuálních průnicích odpor Klenčí.

 

Milan Obdržálek (Meclov) – Dvěma góly položil základ k postupové výhře Meclova nad Horšovským Týnem.

 

Vladimír Čech (Klenčí) – Klenčí na Bělou nestačilo, ale útočník Čech byl v domácí sestavě světlým bodem. Hattrickem alespoň mírnil porážku První chodské.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Chval se dvakrát trefil v desetigólové přestřelce proti Stráži. Jeho tým nakonec vyhrál na penalty.

 

Constantin Danescu (Koloveč) – Útočník Kolovče dohrál ročník ve velké pohodě. Před týdnem nastřílel v Kozolupech hattrick a Vy jste ho zvolili hráčem kola. Tentokrát přispěl dvěma trefami k penaltové výhře nad Dlouhým Újezdem.

 

Miroslav Bořil (Bělá) - Rychlonohý Bořil byl v zápase Bělé v Klenčí hodně vidět. Vždyť dva góly dal a na další dva nahrál spoluhráčům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2018 23:23 do 20.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.