SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 16.06.2018

0

Poslední kolo je za námi a my opět přinášíme top jedenáctku, ve které bude zajímavý např. bratrský souboj Zdeňka a Lukáše z Lišan. Nechybí ani Jakub Procházka z Olešné, který dlouhodobě potvrzuje své kvality, autor hattricku do sítě Hředel Karel Lavička nebo stálice Městečka Jiří Urban. Věříme, že zde najdete své favority a podpříte je svým hlasem.

V brance má své místo jasně Zdeněk Řepka, jehož skvělý výkon proti Senomatům nelze opomenout. Měl na svou pozici ale silné konkurenty, Fiedler, Bajer nebo Kučaba byli také ve formě. V obraně si své místo vystřelil jedním gólem Radek Vanický, který v dresu zavidovské rezervy vynikal. Dalším defenzivním hráčem je zde Lukáš Řepka, další zástupce z Lišan. Branku sice nedal, připsal si ale asistenci, střelu do tyče a celkově odehrál povedený zápas. Lukáše Dadáka z Rynholce vidíme sice na obranné pozici, hráč ale nastoupil v záloze, kde je více adeptů. Výkon tohoto hráče však nemůžeme přehlédnout.

 

Dvěma góly nasměroval Slabce za výhrou Vít Melichar. Krásný gól ze střední vzdálenosti a opět skvělý výkon si připisuje Jakub Procházka z Olešné. Tomu sekunduje ve středové záložní řadě velezkušený Jiří Urban, který pomohl Ohnivcům k těsné výhře v Zavidově jedním gólem. Hattrick proti Hředlím se hned tak nepovede. Karel Lavička z Kolešovic to ale dokázal!

 

Dalším autorem hattricku, tentokrát do sítě Lán, je Marek Kedroň, který měl velkou zásluhu na překvapivé výhře svého Baníčku v derby. Dmytro Moroz opět dokázal, že je to pan fotbalista a má co nabídnout. Lišanská defenziva ho sice dokázala ubránit, měla to s ním ale hodně těžké. Jedenáctku uzavírá Michal Šutera. Přišel na hřiště, dal branku a přidal asistenci. Jeho příchod hodně napomohl výhře lišanského SK nad Senomaty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2018 18:33 do 20.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.