SportFotbal SESTAVA ROKU - MSFL , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Máme za sebu sezonu Moravskoslezské fotbalové ligy 2017/2018. V ní zvítězil Prostějov. Někteří hráči prožili dobrou sezonu. V sestavě roku je ale pouze jedenáct míst a ty obsadili zástuci z týmů Uherského Brodu, Hulína, Líšně, Velkého Meziříčí, Petřkovic, Kroměříže a Prostějova respektive Vyškova.

Vít Nemrava - Tento brankář přišel do týmu nováčka MSFL Uherského Brodu v zimní přestávce z druholigových Vítkovic. Odchytal všech patnáct utkání a inkasoval v nich devatenáct branek, což řadí Uherský Brod solečně s Hlučínem na první místo v defenzivě. Tyto týmy dostali na jaře nejméně branek. Je to pak o šest branek méně, než inkasovali uherskobrodští na pozdim. Vít Nemrava měl velký podíl na záchraně Brodu. Udržel čtyři čistá konta.

Michal Šrom - Osmadvacet zápasů a čtrnáct gólů. O jednu branku tak překonal své maximum z loňského roku. S největší pravděpodobností by odehrál všechny zápasy, ale v posledních dvou kolech jej zastavilo zranění. Ovládl dvakrát anketu hráče kola. Jednou se mu povedlo vstřelit hattrick a pětkrát se stal hráčem zápasu.

Michal Vrága - Pomohl stejně jako Vít Nemrava k výborné defenzivě Uherského Brodu. Ta byla v celé soutěži třetí nejlepší společně s Líšní. Lépe na tom byl pouze první Prostějov a Hlučín. Michal Vrága odehrál všech třicet zápasů a nechyběl ani minutu. Z postu obránce navíc dokázal vstřelit sedm branek. Celkem čtyřikrát se stal hráčem zápasu.

Jan Hlavica - Líšeň má za sebou nejlepší sezonu. Umístila se na třetí příčce a Jan Hlavica k tomu pomohl v patnácti startech jedním gólem. Líšeň měla třetí nejlepší obranu a tento stoper byl několikrát oceněn trenérem Machálkem za dobrý výkon.

Petr Dolejš - Devětadvacet zápasů přetavil v patnáct branek. V drtivé většině byl u všeho podstatného, co si v ofenzivě Velké Meziříčí vytvořilo. Pětkrát byl hráčem zápasu a čtyřikrát ovládl anketu hráče kola.

Tomáš Machálek - 26 zápasů 7 gólů, to je bilance Tomáše Machálka v uplynulé sezoně. I jej stejně jako v případě Jana Hlavici několikrát ocenil trenér Machálek za výkon.

Jan Koudelka - Půl sezony odehrál za Vyškov, kde ve třinácti duelech dal šest branek. Poté přestoupil do Prostějova a ve čtrnácti duelech se prosadil hned jedenáctkrát. Vstřelil dva hattricky za sezonu. Hráčem zápasu se stal pětkrát.

David Pašek - Jeden z těch, kteří odehráli v MSFL ouze půlku sezony. Na podzim v dresu Líšně nastouil do 15 zápasů a dal v nich 12 branek. Byl tahounem Líšně. Stal se čtyřikrát hráčem zápasu. Na jaře se stěhoval do druholigových Vítkovic, kde odehrál 14 zápasů a vstřelil 3 branky.

Radovan Lokša - Rozjel se stejně jako Petřkovice hlavně v jarní části sezony, v té ale střílel jeden gól za druhým. Celkem jich nasázel devatenáct, což jej řadí na třetí místo v tabulce střelců společně s Alešem Krčem z Uničova. Naskočil do všech utkání. Šestkrát se stal hráčem zápasu.

Karel Kroupa - Nejlepší střelec celé MSFL s 26 brankami ve 28 zápasech. Kapitán vítězného celku z Prostějova nemůže v sestavě roku chybět. Hlavně na jaře vytvořil úderné duo s Janem Koudelkou a často u branek i asistoval. Stal se společně s Janem Silným nejvíckrát hráčem zápasu. Bylo tomu celkem v sedmi případech.

Jan Silný - Za Hanáckou Slavii odehrál pouze podzimní část sezony, ve které v atnácti duelech zaznamenal sedmnáct branek a skončil pátý v tabulce střelců MSFL. Následně si výkony vystřílel angažmá v druholigovém Sokolově, kde odehrál jedenáct zápasů a dal dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.