SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 09.06.2018

0

V anketě o hráče kola jsme tentokrát nemohli opomenout především fotbalisty Kostomlat a Poděbrad, které degradovaly své soupeře sedmigólovými příděly. Naši jedenáctku ale doplňují i hráči jiných mužstev a je jen na vás, komu zašlete svůj hlas či hlasy v anketě o hráče kola, která je tentokrát prodloužena.

Velmi přesvědčivý výkon mezi třemi tyčemi předvedl jíkevský hrající trenér Vít Caudr, kterýiv zápase s lídrem tabulky Městcem Králové inkasoval jedinou branku, čímž dopomohl k cennému vítězství.

Kostomlatský Petr Janata okořenil defenzivní výkon dvěma vstřelenými brankami, Přerov pak udržel čisté konto i díky výkonu Jakuba Kadeřávka. Tomáš Solčanský obvykle nastupuje za B mužstvo Městce, nyní však předvedl velmi přesvědčivý výkon na pozici beka za první tým. Všejanský Tomáš Nápravník udivoval zdánlivě nevyčerpatelným fyzickým fondem a výrazně se podílel na první brance svého mužstva, kdy přesprintoval celé hřiště a po trojici narážeček přihrál na gól.

Přerovský Ladislav Bokšay se zapojoval do kombinace a v Kostelní Lhotě i jednou skóroval. Jíkevský Kamil Opelka se pak trefil po rohových kopech rovnou dvakrát, čímž výrazně dopomohl ke skalpu lídra tabulky. Pavel Míča z Městce je taktéž hráčem B mužstva, tentokrát však nastoupil za první tým a vysokým napadáním a podporou útoku nutil soupeřovu obranu k chybám. Poděbradský Jaroslav Archalous zaujal hattrickem.

Všejanský kanonýr Petr Bouška také vstřelil 3 branky, stejným počinem se prezentoval kapitán Rožďalovic Jakub Najmon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2018 22:03 do 14.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.