SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 10.06.2018

0

Podívejte se, kteří hráči se dostali do ideální jedenáctky 25. kola městského přeboru. Až do středečního poledne pak samozřejmě můžete hlasovat v anketě o hráče kola.

David Frýdl (Košutka B) – Rezerva Košutky deklasovala Hradiště výsledkem 10:1, takže na první pohled to nebyl zápas o brankáři vítězů. Frýdl však ukázal, že ne nadarmo nastupuje i za A-tým, pochytal Tornádu řadu šancí a zabránil tak mnohem divočejšímu skóre.

 

Karel Knaf (Union) – Univerzální hráč Unionu je schopen nastupovat na stoperu i v útoku. Proti Druztové osvědčil své ofenzivní schopnosti, dvěma klíčovými góly totiž zajistil sému týmu tři body.

 

Josef Nosek (Slovan) – Slovan rozdrtil Starý Plzenec 13:0, což je výsledek sezóny. Nosek se pod něj podepsal hattrickem.

 

Milan Primas (Košutka B) – Další hráč Košutky je spíše obráncem. Tentokrát ale nastoupil v útoku a svým důrazem na obranu Hradiště platil. Sám dvakrát skóroval a navíc vytvářel prostor pro své spoluhráče.

 

Karel Fajfrlík (Smíchov) – V utkání na hřišti Rapidu hrál výborně. Byl aktivní, nejprve dvakrát nastřelil břevno a nakonec byl za svou snahu odměněn vítězným gólem.

 

Radek Schveinert (Vochov) – Schveinertovo jméno se na listině střelců sice neobjevilo, tento hráč však výborně dirigoval hru Vochova, svým ofenzivnějším spoluhráčům rozdával výborné přihrávky a i on tak měl velký podíl na vysoké výhře v Černicích 7:2.

 

Daniel Kroc (Chrást) – Chrást získal důležité body na půdě rezervy Zruče. Daniel Kroc je svému týmu zajistil hattrickem.

 

Tomáš Pekník (Košutka B) – Hattrick zaznamenal také hráč béčka Košutky.

 

Josef Reischig (Slovan) – Reischig načal rekordní demolici Starého Plzence čistým hattrickem a později se trefil ještě jednou.

 

Tomáš Roubal (Druztová) – Ani dva Roubalovy góly nezabránily domácí porážce Druztové v souboji s Unionem.

 

Martin Klement (Vochov) – Vochovská ofenziva v Černicích šlapala skvěle. Klement se trefil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2018 23:57 do 13.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.