SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 26.05.2018

0

Soutěž se blíží ke konci a za námi je další kolo. Po dvou zástupcí mají Senomaty s Kněževsí a zbytek hráčů je poskládán ze zbylých týmů. Věříme, že si najdete svého favorita či oblíbence a podpoříte ho svými hlasy.

V brance si své místo vychytal Filip Javůrek, který pomohl ke třem bodům proti Jesenici. Jeho protějšek Josef Kougl taktéž odehrál povedené utkání a je velkým příslibem jesenického fotbalu do budoucna. Lukáš Řepka je oporou zadních řad lišanského SK, což dokázal i nyní proti Městečku. Ani on ale nezabránil těsné prohře. Senomatský Jaroslav Kodeš si sice vstřelil vlastní gól, jinak byl ale v defenzivě základním stavebním kamenem, na který se mohli jeho spoluhráči spolehnout. Další zkušeně odehraný zápas Jana Vrábíka, který je pro svůj tým klíčovým hráčem. Kolešovicím dal jeden gól z přímého kopu, který stál za to.

 

Dva góly Dominika Rajgla pomohly Rynholci k výhře s Kroučovou. Jiří Urban každým zápasem dokazuje, že je stále ve formě. Nyní svůj výkon vyšperkoval jedním gólem, který v těžkém zápase s Lišany přispěl ke třem bodům. Jediným, kdo snesl přísnější měřítko v dresu Kroučové, byl Marián Kiss. Ukázal, jak se jezdí a hraje o záchranu. Bohužel ho nikdo kromě brankáře Tomeše v jeho týmu nenapodobil. S Rynholcem zaznamenal jedinou branku svého týmu.

 

Po karetním trestu Adam Vitner ukázal, že mu fotbal chyběl. Nejenže dva góly dal, další připravil a udělal také penaltu. Hattrickem se blýskl proti Olešné Dmytro Moroz, který podává v Senomatech stabilní výkony a střelecky se prosazuje. Další autor hattricku je z Kněževsi. Jiří Hanych opět pálil ostrými a nemuselo zůstat jen u třech zásahů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2018 00:32 do 30.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.