SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 27.05.2018

0

Předposlední kolo je za námi a my opět přinášíme top jedenáctku, do které jsme zařadili hned dva brankáře! Věříme, že si najdete svého favorita či oblíbence a podpoříte ho svými hlasy.

Rozhodovat se bude mezi dvěma brankáři. Jiří Kopernický podržel Roztoky v zápase se Sýkořicí, kde brali jeho spoluhráči tři body. To samé se dá řící o Jířím Peterkovi, který byl nedílnou součástí vítězného tažení na Branově. Na postu předstopera odehrál dobrý zápas Petr Hovorka, který se navíc krásně trefil o břevno a poslal Pustověty do vedení. I Antonín Lev se za Baník prosadil gólově a splnil si veškeré defenzivní povinnosti.

 

Svou rychlostí dělal neustále dusno Sýkořici mladý David Vejvoda, který byl platným pro svůj tým a i když neskóroval, k výhře svým povedeným výkonem pomohl. Milan Pedál proti Branovu gól dal a málem si připsal i asistenci, to by ale jeho spoluhráč musel být přesnější. Ve druhé půli spolu se svými spoluhráči zaveleli úspěšně k obratu. Opora a kapitán Pavlíkova v jedné osobě, to je Lukáš Polcar. Další výborný zápas, vítězná branka a vlastně i jediná. Svým spoluhráčům je ideálním vzorem. Stanislavu Hůlovi se utkání proti Šanovu taktéž povedlo a i on se trefil krásně z dálky.

 

Šanov zavelel k úžasnému obratu z 0:3 na 3:3 i díky dvěma gólům Aleše Sekyry, které ale žádný bod nepřinesly. Další zápas a další stabilně dobrý a zlepšující se Ben Makram, tentokrát to byly dva góly! Jako poslední si o místo v sestavě kola řekl Radek Pokorný, který vsítil hattrick do sítě Oráčova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.05.2018 23:29 do 30.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.