SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 27.05.2018

0

Ideální jedenáctka 23. kola je na svém místě. Až do středečního poledne můžete tradičně hlasovat v aknetě o Hráče kola.

Radek Šašek (Kozolupy) – Brankář Kozolup se vrátil do brány po třízápasové absenci způsobené zraněním a ukázal, jak důležitý pro svůj tým je. V zápase se Stráží svůj tým podržel nejprve hned v úvodu ještě za bezbrankového stavu a za stavu 3:1 pak domácím uhájil zázračným zákrokem na brankové čáře dvougólový náskok.

 

Denis Drudík (Staňkov) – Mladý staňkovský obránce opět ukázal, že je členem základní sestavy lídra tabulky právem. V Boru připravil přesným centrem úvodní gól zápasu Šimůnkovi a po změně stran pomohl svému týmu uhájit výtečným obranným zákrokem čisté konto.

 

Pavel Gust (Staňkov) – Na čistém kontu a dobré hře svého týmu měl velký podíl také kapitán a dirigent defenzivy Staňkova, Pavel Gust.

 

Jindřich Svárovský (Horšovský Týn) – Poslední tým tabulky přestřílel 5:4 doma Klenčí. Svárovský zaznamenal hattrick.

 

Ladislav Kopáček (Planá) – Kopáček odehrál zápas v Postřekově s velkou chutí. Po celý zápas byl velmi aktivní a hledal si pozice k zakončení. Ve 40. minutě srovnával na 1:1.

 

Pavel Jarina (Bělá) – Bělá si pošmákla na Dlouhém Újezdě, kterému nasázela deset gólů. Ofenzivní záložník se trefil dvakrát. Svými zásahy orámoval poločasovou přestávku.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Tvůrce hry Bělé Malý se blýskl dokonce hattrickem.

 

Vojtěch Sláma (Kozolupy) – Sláma se výrazně podepsal pod vysokou výhru Kozolup nad Stráží. V první půli připravil gól na 3:0 pro Kováře a v závěru pečetil skóre dvěma krásnými individuálními akcemi, při kterých si posadil na zem obranu i brankáře.

 

Karel Forst (Kdyně) – Kdyně doma přehrála Koloveč vysoko 6:2. Karel Forst se zapsal mezi střelce dvakrát.

 

Tomáš Tlustý (Staňkov) – Nejlepší střelec soutěže opět prokázal svůj vysoký standard. V Boru se trefil dvakrát. Nejprve zvýšil na 2:0 hlavičkou po rohu a po změně stran proměnil penaltu po faulu na svou osobu.

 

Miroslav Bořil (Bělá) – Rychlonohý útočník pomohl Boru k demolici Chodové Plané hattrickem. Všechny góly navíc zaznamenal v prvním dějství a především prvními dvěma zásahy (na 1:0 a 3:0) výrazně pomohl zlomit odpor soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.05.2018 23:27 do 30.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.