SESTAVA KOLA - 29.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 26.05.2018

0

Přinášíme další vydání sestavy kola, rozestavení se oproti minulému týdnu nezměnilo. Kdo se tentokráte uchází o vaše hlasy?

Brankář Lukáš Varyš dlouho a trpělivě čekal na svou šanci, která přišla v zápase s Převýšovem a vedl si skvěle, když dokázal udržet čisté konto.

 

Lukáš Mastík sice za Chrudim neodehrál celý zápas, dvakrát však dokázal vyřešit těžkou situaci, když v obou případech sebral soupeři možnost zakončení. Miroslav Novák dostal důvěru v útoku a odměnil se pojišťovací trefou do sítě Brozan. Ondřej Soběslav se pak podílel na dokonalém zneškodnění Domažlic, které toho v Dobrovici příliš nepředvedly.

 

Záložník Tomáš Dostálek se trefil dvakrát do sítě Štěchovic dvěma způsoby, zejména jeho jízda po straně až do brány byla pohledná. Petr Janda si užívá roli trenéra i kapitána, dvěma góly dokázal rozhodnout o ojedinělé výhře Čížové. Karel Piták otevřel skóre vítězným gólem v Brozanech. Jirenská záloha se rozstřílela, pohlednou trefu si připsal Radek Stöckner.

 

Benešovské představení, při kterém vybrakoval Vyšehrad, řídil dvěma góly Ondoua Jean Claude Essomba. Cizineckou legii zkompletoval Carlo Maria Maione a jeho podobný počin v Benátkách, na tři body to nestačilo. Sestavu doplňuje Marek Volf, který se gólem podílel na skolení Domažlic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.05.2018 08:29 do 30.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.