SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.05.2018

0

Sestava 25. kola má rozestavení 4:3:3 a je v ní opět řada nových tváří. Toto kolo nabídlo mnoho vícególových střelců! Hattrick vstřelili hned tři hráči: Pavličko(Želeč), Irsa(Sezimovo Ústí) a Mysliveček(Táborsko B). Kapitán Protivína Jaromír Vorel vstřelil dokonce 4 branky! Nejmladším hráčem v sestavě kola je teprve sedmnáctiletý Matyáš Stuchlík z Dražic. Nejvíce branek v tomto kole padlo v utkání Dačic, tentokrát je obdaroval Protivín na jejich hřišti devíti brankami (2:9). Kdo se stane hráčem 25. kola? Hlasujte do středečního poledne!

Utkání Oseku s Milevskem nám nabídlo do sestavy kola stopera Martina Petra, který vstřelil v Oseku gól na 0:1 a významně se podílel na výhře svého celku.

 

Z utkání Táborska B s Katovicemi se do sestavy kola dostal František Mysliveček, jenž vstřelil hattrick a přispěl domácí výhře 5:2.

 

Duel třetích Čimelic s druhým J. Hradcem porvrdil favorita. Utkání rozhodl ve prospěch J. Hradce dvěma góly Martin Toman.

 

Dačice ve 25. kole stejně jako v kole předchozím obdržely debakl. Na výhře hostujícího Protivína měl obrovský podíl kapitán týmu Jaromír Vorel (4 branky v utkání)! Na hřišti byl také vidět jeden z nejdůležitějších hráčů týmu Ondřej Prášil.

 

Záchranářský duel druhého a třetího týmu od konce tabulky nabídl do sestavy kola hned dva hráče. Oba jsou z týmu Dražic, který venku porazil N. Včelnici v poměru 0:3. První gól vstřelil stoper a hrající trenér Marian Horka, který řídil defenzivu hostí. K vidění byl také mladíček Matyáš Stuchlík, jenž vybojoval penaltu a rovněž se velmi významně podílel na důležité výhře.

 

Utkání Rudolfova a Sokola Sez. Ústí bylo jedním velikým překvapením. Sokol venku porazil Rudolfov v poměru 2:4. Hattrickem a asistencí utkání rozhodl útočník Sezimáku Lukáš Irsa! Rudolfov tak ztratil svou jarní neporazitelnost.

 

Želeč proti Olešníku. Opět jedno jméno. David Pavličko z postu obránce vstřelil všechny branky domácích a rozhodl o výhře nad Olešníkem v poměru 3:1!

 

Utkání Hluboké s Třeboní nám nabídlo do sestavy kola hned dva hráče domácích. Jsou to Stanislav Legdan a Ondřej Brůha. První jmenovaný vstřelil v poslední desetiminutovce z postu stopera jedinou branku utkání. Druhý za celý zápas ani jedinou neobdržel... Hluboká zvítězila 1:0. 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2018 22:57 do 16.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.