SESTAVA KOLA - 20.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 06.05.2018

0

Sestava 20. kola v rozestavení 3-4-3. Hlasujte pro svoje oblíbence

V bráně máme stejného muže jako minule. David Drahoš z Věžnice totiž udržel další čísté konto, tentokrát proti favorizovanému přibyslavskému béčku.

Na levém beku bude přibyslavský Jiří Jirásek. Jeho tým sice třikrát inkasoval, na jeho vrub však žádná branka nešla, naopak se prezentoval dobrým výkonem. Uprostřed obrany je lipnický Richard Kubát. Tento bývalý špílmachr se teprve nedávno trvale přesunul na pozici středního obránce. V poslední době mu svědčí spolupráce se zkušeným kolegou Bouchnerem, z lipnické obrany byl v zápase s Hněvkovicemi těžko prostupný val. Na pravém beku je pak Petr Novotný z Brodu, jenž skvělý výkon proti Dolnímu Městu korunoval vstřelenou brankou.

Uprostřed zálohy najdeme nejlepšího hráče Kožlí, Lukáše Peška a brodského démona Tomáše Tůmu, na kterého jsou protihráči v celém spektru tabulky prostě krátcí. Jeho obligátní dva góly v síti soupeře upevnily jeho pozici nejlepšího střelce soutěže. Na krajích zálohy nám budou makat šmolovský Dominik Svoboda, jenž se blýsknul skvělým výkonem okořeněným brzkým gólem proti Jeníkovu, a Radek Hýbl z Vísky, dvougólový střelec do světelské sítě.

Útok bude tříčlenný. Najdeme v něm technika Dlouhé Vsi Ondřeje Svobodu, kterému se podařilo několikrát přehrát obranu Keřkova. Uprostřed je pak možná nejvýraznější postava 20. kola. Věžnický Ondřej Prokeš zazanamenal v zápase s Přibyslaví hattrick i červenou kartu. Na pravo najdeme jednoho z okrouhlických Beránků, Jana. V na góly bohatém zápase s Kožlím se předvedl dvěma přesnými zásahy.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2018 09:33 do 09.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.