SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 06.05.2018

0

Sestava 24. kola má rozestavení 3:4:3 a je v ní řada nových tváří. Překvapením byl například debutující brankář Milevska Vanýsek, který neobdržel žádný gól. Za zmínku stojí taky hattrick F. Votavy proti Hluboké za pouhých 9 minut. Nejvíce gólů padlo v utkání Táborska "B" s Dačicemi - 14:1. Kdo se stane hráčem 24. kola? Hlasujte do středečního poledne! 

Z utkání Dražic s první Želčí jsou v sestavě kola dva hráči hostů. Oba přispěli velkou měrou k výhře Želče 3:1. Bývalý hráč Dražic David Fiala vstřelil do dražické sítě dva góly na 2:1 a 3:1. Ondřej Kosobud zas hájil velmi pečlivě zadní řady Želče a i díky němu Želeč inkasovala pouze jednou.

 

Ze zápasu Táborska "B" proti Dačicím by mohlo být v sestavě kola i více hráčů (utkání skončilo 14:1), ale vybrali jsme pouze ty nejlepší z domácího celku. Je to levý obránce Václav Dudl, který vstřelil v utkání dvě branky a byl na obránce velmi ofenzivní. Další je Tomáš Valenta, který se prezentoval velmi dobrou hrou zejména v situacích 1 vs. 1 a dal také dvě branky v utkání.

 

Utkání Katovic s Milevskem nám nabídlo do sestavy kola dva hráče hostů. Je to brankář Vladislav Vanýsek, který při své premiéře v brance Milevska neinkasoval a Jakub Svojše, který vstřelil vedoucí branku pro Milevsko. Milevsko vyhrálo 2:0.

 

Střetnutí Sokola Sez. Ústí a Oseku má také dva hráče do sestavy kola. Jsou to domácí obránce Pavel Sazma, který se významně podílel na tom, že Sokol neinkasoval a David Novotný, který z pozice křídelníka na jeden gól přihrál a druhý sám vstřelil. Sokol doma zvítězil 2:0.

 

Z utkání Protivína s N. Včelnicí se do sestavy kola dostal Stanislav Pacholík, který v utkání na jeden gól přihrál a jeden sám vstřelil. Včelnice zvítězila 2:0.

 

Do sestavy kola byl z utkání Třeboně s Rudolfovem vybrán hráč, který rozhodl v poslední minutě utkání o tom, že si Rudolfov odveze bod za remízu 1:1. Tím hráčem jehráč Rudolfova Vjačeslav Baščevan.

 

A na závěr byl za svůj mistrovský kousek nominován do sestavy 24. kola hráč Jindřichova Hradce Filip Votava, který v utkání proti Hluboké vstřelil čistý hattrick v rozmezí pohých devíti minut! J. Hradec zvítězil 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.05.2018 10:48 do 09.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.