SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 22.04.2018

0

V 18. kole jsme byli svědky vítězství všech prvních pěti týmů tabulky. První jarní výhru si připsala Zbraslav, která si zastřílela proti poslednímu Hevlínu. Vysoké vítězství si připsaly i kohoutovice v nervózním utkání s mikulovicemi. Ze spodní části tabulky bodoval pouze Újezd, který si připsal další remízu, tentokrát v souboji s Krumlovem. 

Defenzivu bude v této sestavě odzadu řídit brankář Slovanu Radim Pěgřím, který si připsal čisté konto v těžkém utkání se Šatovem. Předvedl výbornou rozehrávku nohou a v závěru podržel svůj tým, když vytáhnul míč, který se z rohu kroutil na zadní tyč do branky.

 

Obrana bude ve čtyřčlenném zastoupení. Do sestavy se probojoval po minulém kole i druhý Vít z kádru Zbraslavy, který si při debaklu Hevlína připsal jednu branku. Z obrany Kohoutovic pak zabojuje o vaše hlasy Tomáš Rumler. Ve stoperské dvojici se osvědčil v zápase s Jundrovem zkušený Jan Stix z Horních Kounic. Posledním zástupcem obranné řady je kapitán Slovanu Jan Vlach, který dovedl svůj tým poctivým výkonem k důležitým třem bodům.

 

Záložní řadu tvoří trojice hráčů, která má hlavně ofenzivní úkoly. Na Kohoutovické kanonádě se dvěma góly podepsal Erik Božek, který je spíše útočníkem, ale v nabité sestavě kola musí přijmout roli záložníka. Z Újezdu se do sestavy dostala zimní posila Jakub Máša, který vyrovnal na konečných 1:1 v souboji s Krumlovem. Dalším členem se stal Tomáš Prokeš z Blížkovic, který dokázal vstřelit první dvě branky v utkání a postaral se tak o vítězství nad Pohořelicemi 4:1. 

 

Útočná řada je jako tradičně nabitá. V sestavě nemůže chybět kanonýr Zbraslavy Martin Sítař, který se proti Hevlínu prosadil hned čtyřikrát. Své střelecké trápení konečně protrhnul Michal Smetana, který zajistil jediným gólem utkání tři body Tuřanům. Trojici útočníků uzavíra střelec z Kounic Luboš Hašek, který jednu branku dal a byl po celý zápas aktivní a dělal Jundrovu velké problémy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2018 10:50 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.