SESTAVA KOLA - 24.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 21.04.2018

0

Rozestavení v sestavě kola se nezměnilo, pouze se o tomto víkendu předvedli jiní hráči. Kdo se probojoval do sestavy?

Mezi gólmany se nabízelo zařazení Havránka z Vyšehradu, ale místo mezi třemi tyčemi v sestavě kola pro sebe uzmul DAVID TETOUR. Podobně jako Havránek vychytal čisté konto, ale v těžkého zápase v Zápech dokázal vyrazit i penaltu a velkou měrou se podílel na udržení nerozhodného stavu i při jiných šancích domácích.

 

Málokdy se dostane do sestav zástupce Čížové, zápas se Štěchovicemi nabízel zařadit útočníka Jirouše, ale jeho góly mu vytvořili spíše spoluhráči, kteří byli ve vápně faulování. Ocenění tak padlo na MARTINA HELDA, který od začátku prožíval zápas velmi emotivně a vydržel to až do konce, kdy se podílel na honu za vyrovnáním, který málem skončil úspěšně. Jirny měly v poločase o čem přemýšlet, ale po návratu z kabin dokázaly Nymburk porazit a podílel se na tom důležitou pojišťovací trefou ONDŘEJ KEJHA. Písek málem ztratil vedení s Brozany, ale tři body vybojoval i díky trefě ALEŠE HANZLÍKA, která byla nakonec vítězná.

 

MILAN MACEK sice v zápase tolik vidět nebyl, ale udržel nervy a v poslední sérii penalt, kdy rozhodl o zisku druhého bodu. Gól sice FILIP DROBÍLEK nevstřelil, nicméně svou šikovností se dokázal dostat k centru do vápna, po kterém proměnil penaltu Čtvrtníček. Vyrovnaný zápas mezi Převýšovem a Dobrovicí nabízel do sestav Špidlena, jenže PAVEL NOVÁK se jako jediný zapsal mezi střelce. Podobně to bylo u Štěchovic, za které si Batka připsal bilanci 2+2, ale dva góly si připsal velmi netradiční střelec LUKÁŠ JAKOBOVSKÝ.

 

Benátky potřebují body jako sůl a v Litoměřicku řídil boj STANISLAV MAŘÍK, když nejprve asistoval a v 90. minutě sám vyrovnal, nikoho asi nepřekvapí, že stejný hráč rozhodl i penaltový souboj. ADAM NÁGL opět vytáhl své spoluhráče z maléru, ovšem v zápase s Domažlicemi svými dvěma góly přispěl ke tříbodové výhře Ústí nad Orlicí. Velkou snahu ukázal PETR PEJŠA, dvakrát se sice radoval z gólu zbytečně, ale i tak ho bylo hodně vidět, že byl nakonec trenérem Frýdkem vybrán za nejlepšího hráče zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2018 09:14 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.