SESTAVA KOLA - 19.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 01.04.2018

0

Velikonoční svátky jsou za námi a na začátku dubna je naší milou povinností vyhlásit Sestavu kola. Kteří hráči podali o prodlouženém víkendu, během něhož se hrálo i na Velký pátek, nejlepší výkony? Zde je nejlepší jedenáctka kola! Pro nejlepšího hráče kola Divize B můžete hlasovat do středy do 12:00 hod.

Meteor Praha úspěšně zvládl pražské derby proti Motorletu Praha, když byl před svými fanoušky od úvodních minut lepším týmem a zaslouženě vyhrál. Velkou zásluhu na dvoubrankové výhře Meteoru měla trojice hráčů Patrik Zolotuchin, Chimezie Ezeala a Antonín Hrdina, přičemž poslední jmenovaný fotbalista se dokázal střelecky prosadit a pečetil vítězství svého týmu druhým gólem na 2:0.

 

Úvaly v jediném nedělním zápase dokázaly bojovat tři body na hřišti Loun. Utkání bylo hodně vyrovnané a zřejmě by mu slušela remíza a rozuzlení v penaltovém rozstřelu, jenže ten odmítl pět minut po přestávce Ondřej Vrabec, který vstřelil jediný gól zápasu a odjížděl domů se svými spoluhráči spokojený.

 

Ve Velvarech to vypadalo na bezbrankovou remízu na rozdíl od Loun déle. Brankář Radek Zaťko podal v bráně Chomutova skvělý výkon a udržeil čisté konto, což se nedá říci o jeho protějšku. Hrdinou utkání se stal střídající Tomáš Svoboda, který po hodině hry přišel na hřiště ze střídačky a po pouhých deseti minutách na hrací ploše vstřelit vítězný gól hostů, kteří se prosadili ještě jednou a nakonec vyhráli venku 2:0.

 

Baník Souš na svém hřišti za ne příliš ideálního počasí, přestože nepršelo, přivítal Neratovice, které po výsledku 1:1 dokázal porazit na penalty. V domácím dresu odehrál skvělý zápas obránce Jan Chábera, zatímco na opačné straně hřiště byl hodně vidět Martin Škarecký, který po necelé hodině hry rozvlnil síť domácí brány a poslal utkání do penaltového rozstřelu.

 

Dvojice Petr Trapp a Valery Patarocha rozhodli o těsné výhře Hostouně, která v domácím prostředí dokázala vybojovat všechny tři body proti Arsenalu Česká Lípa. Petr Trapp měl několik šancí, a přestože se sám neprosadil, dvacet minut před koncem připravil po krásné akci vynikajícího pozici pro Valeryho Patarochu, který nezaváhal a vystřelil svému týmu zasloužené tři body. Arsenal prohrál těsně 1:0 a odjel domů s prázdnou.

 

A to nejlepší na konec. Jan Makovský se na Velikonoce blýskl hattrickem, když do sítě Hrobce vstřelil krátce před a po přestávce gól a třetí trefy dosáhl dvaadvacet minut před koncem zápasu z penalty. Domácí celkem nasázeli pět branek a v na góly nejbohatším zápase 19. kola Divize B vyhráli jednoznačně 5:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2018 11:58 do 04.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.