SESTAVA KOLA - 19.kolo Divize A, 2017-2018

Datum kola: 01.04.2018

0

Velikonoční svátky jsou za námi a na začátku dubna je naší milou povinností vyhlásit Sestavu kola. Kteří hráči podali o prodlouženém víkendu, během něhož se hrálo i na Velký pátek, nejlepší výkony? Zde je nejlepší jedenáctka kola! Pro nejlepšího hráče kola Divize A můžete hlasovat do středy do 12:00 hod.

Sestavu kola zahájíme výkonem karlovarského kapitána Mariana Geňa, který o víkendu rozhodl vyrovnané utkání proti Klatovům bojujícím o záchranu, když po necelé čtvrthodině hry poslal Slavii do vedení a vstřelil jediný gól zápasu, na který mohl navázat po přestávce, ve druhém případě se ovšem prosadit nedokázal. Karlovy Vary zvítězily 1:0 a zásluhou svého kapitána vyhrála Slavia podesáté v řadě.

 

Březová na Velký pátek podlehla v ostře sledovaném zápase kvůli debutu bývalého kapitána Viktorie Plzeň Pavla Horvátha hostům z Doubravky, když před 710 diváky prohrála 1:0. Na domácí straně byl hodně aktivní David Vaněček, i když mnohokrát to během zápasu přehnal s kličkami. V dresu Senca odehráli skvělý zápas obránce Petr Knakal, který odvracel velice dobře centry domácích fotbalistů, a Dušan Künstner, jenž po skvělém úniku zvýšil na konečných 3:1.

 

Tatran Sedlčany si odvezl důležité tři body ze hřiště Českého Krumlova, kde podala skvělý výkon, co se především ofenzivy týče trojice Dominik Němec, Jaroslav Repetný, který se stal Hráčem celého zápasu, a Michal Kdolský. Sedlčany si odvezly na cestu domů tři body po těsné výhře 2:1.

 

SK Rakovník dokázal vyválčit nejtěsnější možné vítězství 1:0 v Jankově, odkud si odvezl všechny tři body zásluhou skvělého brankáře Radka Zacha a Jakuba Sklenky, který obstaral jediný gól zápasu a vystřelil svému týmu cennou výhru na hřišti soupeře.

 

Sestavu kola uzavírá obránce MFK Dobříš David Pokorný, který byl u výhry svého týmu nad Petřínem. Domácí v nádherném zápase zvítězili 4:3, hosté však vstřelili kontaktní gól vždy v momentě, kdy prohrávali o dva góly, a přestože Lukáš Zoubek vstřelil hattrick zásluhou dvou penalt, vyrovnat se jim nepodařilo. A jako posledního jmenujeme Filipa Vaňka, který pravidelně podává solidní výkony a gólem pomohl Soběslavi k těsné výhře nad Roudným.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2018 11:55 do 04.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.