SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 01.04.2018

0

V sestavě 19. kola máme tentokrát střelce hattricku Tomáše Antoše, který má za dvě poslední utkání pět vstřelených branek. Za zmínku stojí také ostatní hráči ze sestavy kola. O nich se dočtete více v článku.

Z utkání Hluboké s Dačicemi máme v sestavě kola hned dva hráče Hluboké. Prvním je Tomáš Antoš, který vstřelil za 58 minut utkání stihl vstřelit hattrick! Druhý pak Jiří Rubick, který Dačicím vstřelil gól nůžkami.

 

Z utkání Milevska s Dražicemi jsme vybrali Jakuba Bardu, který vstřelil třetí gól svého týmu a ještě pro svůj tým vybojoval penaltu.

 

Osek proti Protivínu měl jen jednoho hráče do sestavy kola. Tím hráčem je Jakub Říský, který nejprve otevřel skóre utkání pro Osek a ještě se podílel na druhém gólu domácích asistencí

 

V utkání Čimelic proti N. Včelnici byl do sestavy kola vybrán Radek Převrátil. Jeho dva góly dovedly Čimelice k vítězství 3:2.

 

Utkání Rudolfova proti Táborsku B mělo jednoho hráče do sestavy 19. kola. Stal se jím Vojtěch Vejvar, který svým gólem na 2:1 pro Rudolfov rozhodl o konečném stavu a výhře Rudolfova.

 

Z utkání Želče proti Katovicím vzešli hned dva hráči do sestavy kola. Oba jsou z domácího celku Želče. Jedním je brankář Martin Blažek, který ve velmi vyrovnaném utkání podržel své spoluhráče a nedostal jediný gól. A další je Michal Brůžek, který vstřelil jedinou branku utkání a rozhodl tak o těsné výhře Želče 1:0.

 

Utkání Sokola Sez. Ústí s Olešníkem nám nabídlo také jednoho hráče do sestavy kola. Tím hráčem je Lukáš Dudek (nejlepší kanonýr soutěže). Lukáš dal v utkání jeden gól, ale nutno dodat, že těch branek mohl přidat daleko více. Ale i díky jeho gólu Olešník v Sezimově Ústí zvítězil 2:1. 

 

Předehrávka 19. kola, která se hrála v pátek nám nabídla dva hráče do sestavy kola. Jedním je Vojtěch Princ, který přišel na hřiště až v 67. minutě, ale stejně se podílel na obou brankách J. Hradce. Druhým je Karel Holzepl, který vstřelil gól na 1:2 avšak na vyrovnání už to nestačilo. Přesto, že jeho tým s J. Hradcem prohrál si za svou aktivitu v utkání zaslouží být v sestavě kola.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2018 21:17 do 04.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.