SESTAVA KOLA - 15.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 01.04.2018

0

Sestava kola je konečně zpátky! Jedenáct hráčů, jedenáct prvotřídních výkonů, které sice na nominaci do reprezentace stačit nebudou, přesto pozornosti redaktora soutěže neunikli. Do středečního poledne máte tedy šanci hlasovat pro klenot 15. kola Poutník ligy. S vítězem bude opět zveřejněn oblíbený rozhovor.

Brankař:

Jiří Lapáček (TJ Slavoj Pacov B): Návrat do Poutník ligy, avšak po přestupu z Hořepníka do Pacova, si zpestřil brankař Lapáček čistým kontem ve šlágru kola proti černému koni z Čejova, které mu i vyneslo nominaci do sestavy kola. V soutěži tak přibyl další gólman, který může reálně bojovat o umístění v konečné sestavě sezóny.

Obrana:

Ladislav Mládek (TJ Start Lukavec): V důležitém utkání s Obrataní ztratil Lukavec doma všechny 3 body, po kterých přitom ještě v prvním poločase, právě díky gólu Ladislava Mládka, sahal. Díky vyrovnanému utkání, které bylo rozhodnuto až s blížícím se závěrem však nominace hráči Lukavce nemohla být odepřena.

Patrik Macháček (TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Kamenice na úvod jara narazila na jednoho z těch slabších soupeřů, jímž byl Budíkov, což se odrazilo i na závěrečném skóre, kdy stav 5:0 pro domácí mluví za vše. Ani tak ale nelze říci, že by byl Budíkov neškodný. Všechny jeho ofenzivní výpady však byly včas zažehnány díky fungující obraně, v níž nejvíce exceloval Patrik Macháček.

Martin Němec (TJ Sokol Plačkov): Na umělé trávě v Pelhřimově probíhala po celou dobu utkání vyrovnaná bitva, ve které mnoho kvalitních individuálních výkonů ani na jedné straně k vidění zrovna nebylo. Tím nejvýraznějším hráčem na straně Plačkova byl pravý bek a zastupující kapitán Martin Němec. Ten po pravé lajně rozjížděl nebezpečné výpady a soupeře mnohokrát nepříjemně potrápil ať už jedovatým centrem do vápna, či nepříjemnou dalekonosnou střelou.

Jaroslav Přibyl (TJ Slavoj Pacov): Dva góly proti v tu dobu ještě druhému Čejovu samo o sobě na nominaci do sestavy kola stačí. Byl to právě Jaroslav Přibyl, kdo góly na 2:0, respektive 3:0 ze začátku druhého poločasu soupeři definitivně srazil hřebínek a veškeré naděje na zvrat uhasil.

Záloha:

Filip Hovorka (SK Obrataň): Obrataňský exekutor pokutových kopů úřadoval o víkendu i na půdě Lukavce. Jeho gól v 72. minutě měl nakonec cenu zlata, protože zařídil nejtěsnější možné vítězství 1:2, které Obrataň dostalo do kontaktu s týmy před sebou.

Filip Bouz (TJ Tatran Červená Řečice): I jediný zástupce TJ Tatranu na sebe upozornil především svým střeleckým výkonem v na góly bohatém utkání v Žirovnici. Svými dvěma góly zařídil "Zeleným" do poločasu vedení 3:0, na které i přes velkou snahu FC Slavoj odpověď už najít nedokázala.

Lukáš Kašparec (TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Z pohledu skóre naprosto jednoznačné utkání se odehrálo v Kamenici. Na pětigólovém přídělu soupeři na cestu domů do Budíkova se nejvýraznější měrou podílel dvougólový střelec Lukáš Kašparec.

Útok:

Martin Kubík (TJ FC Ústrašín): V barvách Ústrašína se proti Plačkovu dost možná i kvalitnějším výkonem předvedli jiní hráči. Na konečné výhře 3:1 však měl největší podíl právě útočník Martin Kubík a tak je nominace do sestavy kola po právu jeho.

Zdeněk Pahr (FC Maraton Pelhřimov): Houževnaté Jiřice se proti Maratonu skutečně snažily, ale co je to platné, když má soupeř na své straně nejobávanějšího střelce v soutěži Zdeňka Pahra? Vstřelil dva góly ve chvíli, kdy se utkání z pohledu skóre rozhodovalo a to dělá kanonýra kanonýrem.

Lukáš Nesporý (SK Jiřice): Svého hráče do sestavy kola vysílají i Jiřice. A paradoxně je to útočník Lukáš Nesporý, který sice gól nevstřelil, naopak spálil dvě velké šance, přesto v dresu Jiřic patřil k tomu lepšímu, co byl hostující celek proti Maratonu schopen nabídnout.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2018 11:44 do 04.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.