SESTAVA KOLA - 18.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 11.03.2018

0

První jarní kolo ČFL je za námi a byť se muselo obejít bez odehrání hned tří zápasů, vydáváme k němu přesto už nyní sestavu kola (i vzhledem k tomu, že se nedá očekávat sehrání dohrávek ve stejném termínu). O výborné výkony navíc nebyla nouze, tak vyberte svého favorita - s vítězem hlasování přineseme rozhovor!

Luděk Frydrych ukázal, že bude oporou Záp a hned na úvod svého působení předvedl jistý výkon a vychytal nulu.

 

Brozany také neinkasovaly, dobrý zápas odehráli krajní beci Cibulka s Francem, druhý jmenovaný navíc proměnil penaltu ve vítězném rozstřelu. Písecký novic stoper Štěpán Holý vyrovnal svou brankou na 2:2 proti Vltavínu.

 

Tomáš Hynek si svým výkonem vysloužil pochvalu od trenéra Hrabíka, k vítězství Převýšova přispěl přesnou trefou. Na straně poražených snesl vysoké měřítko výkon Tomáše Šebka. Martin Jelínek byl vůdcem zápské zálohy při cestě za výhrou. František Hakl pak odvedl spoustu práce v záloze Benátek. Ondřej Kesner měl prsty ve dvou chrudimským brankách - jeho roh si srazil domácí tým do brány, druhý gól padl po jeho přesném centru.

 

Lukáš Batka nic neztratil ze své podzimní fazóny a proti Vyšehradu byl opět aktivní, dal branku, už třináctou v ročníku. Petr Rybička se vrátil do Chrudimi ve velkém stylu a hned pokořil obranu Ústí dvěma góly.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.03.2018 10:03 do 14.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.