SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 19.11.2017

0

Ideální jedenáctka posledního kola podzimní části městského přeboru je zveřejněna! Do středečního poledne můžete tradičně hlasovat pro Vašeho favorita v anketě o Hráče kola!

Jakub Tihlařík (Litice) – Litice zvítězily na půdě béčka Košutky na penalty. Brankář Tihlařík si počínal po celé utkání jistě a hned v první sérii navíc chytil domácím penaltu, což se později ukázalo jako rozhodující.

 

Adam Hořánek (Union) – Levý obránce Unionu přispěl kvalitním výkonem k výhře svého týmu 2:1 na hřišti Dýšiny. Hořánek byl spolehlivý směrem dozadu a podporoval i ofenzivu.

 

Zdeněk Chmelík (Union) – Chmelík je především krajním obráncem, ale po vynuceném střídání v prvním poločase se musel posunout do středu zálohy. Již na tomto postu se dostal v 62. minutě k míči 25 metrů od brány a životní ranou otevřel skóre duelu.

 

Tomáš Linda (Druztová) – Linda měl velkou zásluhu na tom, že Druztová dovedla utkání s Rapidem B alespoň do penalt. Domácí nejprve po faulu na něho zahrávali pokutový kop a v úvodu druhého poločasu právě tento fotbalista svým gólem poslal Druztovou do vedení 3:2.

 

Karel Trnka (Zruč B) – Zruč si na závěr podzimu zastřílela proti Hradišti. Výhru 7:3 jistil dvěma góly v závěru utkání Karel Trnka. Především ten druhý stál za to, z hranice šestnáctky totiž z voleje vymetl šibenici.

 

Radek Tyll (Smíchov) – Smíchov zvítězil nad béčkem Starého Plzence 5:0. V záložní řadě vítězů se dařilo i Tyllovi.

 

Martin Janoušek (Slovan) – Záložník Slovanu se podílel na demolici posledního Vochova hattrickem.

 

Daniel Kroc (Chrást) – Chrást sice prohrál v Černicích 3:4, ale výkon Kroce rozhodně stál za povšimnutí. Tento fotbalista vstřelil první dva góly svého týmu.

 

Tomáš Knapp (Smíchov) – Nejlepší střelec soutěže nastřílel Starému Plzenci hattrick. S tím samozřejmě nemůže v jedenáctce kola chybět.

 

Petr Stoilov (Černice B) – Béčko Černic mělo před utkání s Chrástem problémy se sestavou a tak si realizační tým musel dojet pro zkušeného kanonýra Stoilova, který hraje převážně za áčko. Své kvality potvrdil, nasázel hattrick, a především díky němu mohl černický tým slavit výhru 4:3.

 

Jan Holík (Rapid B) – Rapid zvítězil v Druztové na penalty. Hned dvakrát se v utkání trefil útočník Holík.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.11.2017 04:57 do 22.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.