SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 14.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankář:

V soutěži nastupuje řada kvalitních gólmanů,nakonec jen devět obdržených branek hrálo oproti Patriku Sobolíkovi ve prospěch bernartického kapitána Tomáše Fučíka.

 

Obrana:

Obranu stavíme ze tří zkušených stoperů, prvním z nich je kapitán a dirigent lomské mašiny, velezkušený Pavel Vesecký, který s kolegou Jelenem často představovali nepropustnou hráz pro soupeřovy útočníky.

Tomáš Mrkáček - Pilíř zadních řad vedoucích Bernartic,které jinak působí jako kompaktní, vyrovnaný mančaft. Na svého stopera se můžou kdykoliv spolehnout.

Marek Masopust - Matador z Milevska dokázal být na podzim i velmi produktivní, o čemž svědčí i pět vstřelených branek.

 

Záloha:

Na kraj stavíme univerzála z Lomu Davida Neužila, který každý zápas ukazoval svoji vytříbenou techniku a dokázal nasázet 14 golů.

Dirigentské schopnosti a velký akční rádius, přehled, to vše jsou velké devizy opory a srdcaře Ševětína, Petra Novotného.

Další středový hráč na řadě, je duší největšího překvapení podzimu celku Čtyř Dvorů. Patrik Raab zraje jako víno, navíc dokáže být velmi produktivní, to hlavně on táhne mladou družinu Martina Wohlgemutha.

Petr Šteyer - Rychlonohé křidélko Dobré Vody stavíme na kraj záložní řady. Jeho jedenáct přesných zásahů v trápící se Dobré Vodě se možná rovná zázraku.

 

Útok:

Vlastimil Bašta si v předehrávaném posledním kole zajistil třetím hattrickem v sezoně titul krále střelců podzimu. Rychlonohý útočník z Nemanic, který se do šancí dostává jak na běžícím páse, však bojuje s koncovkou a kdyby proměnil byť jen polovinu  šancí, zastavil by se minimálně na dvojnásobném čísle.

Jaroslav Prášek - Rychlonožka s dobrou technikou a slušnou koncovkou. To je vizitka chýnovského snajpra, který kvůli disciplinárnímu trestu nestihl všechny zápasy. Se spoluhráčem Králem se skvěle doplňovali a profitoval z toho celý Chýnov.

František Záveský - Letos sice oslavil třicítku, ale na jeho hbitosti a rychlosti to nic neubralo. Se svým dvojčetem Baštou zaměstnávali každou obranu soupeře a v technické dovednosti a kreativitě se mu vyrovná málokdo. Nemanice v nich mají nejlepší útočné duo v soutěži.

 

Sestavu pro fotbalunas.cz sestavil a okomentoval Aleš Benkovský!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.