SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 14.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Schwarz Rudolf (SK Zlatá Koruna)

Petr Gallistl (asistent trenéra): Zejména ze začátku sezóny podával fantastické výkony, do konce podzimu byl oporou.

 

Gondek Josef (FK Spartak Kaplice)

Libor Granec (vedoucí týmu): Kapitán na svém místě, na hřišti nechyběl ani minutu, zkušený obránce k defenzivě přidává i výraznou nadstavbu, když během čtrnácti kol vstřelil sedm branek a k tomu přidal i pět gólových přihrávek. 

 

Lechner Michal (TJ Sokol Olešnice)

Ondřej Husa (spoluhráč): I když se nám tolik nedařilo, Lechy byl ten, který neustále makal a bojoval. Nikdy nic nezabalil a zápasy odehrál velmi slušně.

 

Šíma Mikuláš (Vltavan Loučovice)

Vlastimil Sulzer (trenér): Hráče podzimu volím Mikuláše. Podává skvělé výkony v poli a kdž bylo třeba, zaskočil i v bráně.

 

Záruba Jakub (Sokol Suchdol nad Lužnicí)

Na třetím místě svého týmu se podílel velkou měrou. Dával branky i jich několik připravil.

 

Gruber Jan (FK Boršov nad Vltavou)

Jiří Komrska (trenér): Střední záložník, kapitán, lídr mužstva, střelec a režisér hry. Hráči ho respektují, dovede poradit a své fotbalové zkušenosti si nenechává jen pro sebe. Na podzim hraje ve skvělé formě, prostě kapitán jak má být.

 

Kadlec Miroslav (TJ Slavoj Ledenice)

Pavel Vajgel (trenér): Výkonností převyšuje 1. B třídu o parník. Zakládá většinu našich útočných akcí. Umí hru zpomalit, ale také ve správný okamžik založit rychlý protiútok.

 

Maxa Tomáš (TJ Blesk Klikov)

František Benhák (spoluhráč): Kapitán, střelec, podrží balón, má to v hlavě srovnané. Nervy mu odešly nejspíš už v kadetech, ale výborný hráč a hodný kluk.

 

Černý Aleš (TJ Sokol Kamenný Újezd)

Vladimír Dudák (vedoucí týmu): Je to hráč, který k nám přišel v létě a potvrdil, co jsme očekávali. Dal důležité góly, patřil k ose mužstva, přispěl k dobré atmosféře v kabině, což je v mužstvu, jako je Kamenný Újezd, to nejdůležitější 

 

Šolc Libor (TJ Malše Roudné B)

Předseda oddílu Roudného přispěl výraznou měrou k jedenadvaceti získaným bodům. Dal deset branek a na jaře se může těšit na souboj o krále střelců.

 

Procházka Radomil (TJ Nová Ves)

Miroslav Pekárek (trenér): Jeden z tahounů mužstva, který patří k Top střelcům soutěže. Nestárnoucí střelec nejenže dává pro mužstvo důležitě góly, ale i pro své spoluhráče spoustu dalších příležitostí připravuje. V posledních třech zápasech, které kvůli zranění sledoval z lavičky, mužstvu na hřišti chyběl.

 

Hvězdní náhradníci:

Mertl Filip (FC Šumava Frymburk), Bahenský Bohumír (TJ Sokol Olešnice), Boháč Petr (TJ Nová Ves), Filištein František (FK Boršov nad Vltavou), Švarc Ondřej (FK Nová Ves-Brloh), Špale Pavel (Sokol Suchdol nad Lužnicí), Micák Patrik (FK Spartak Kaplice), Bez Michal (TJ Slavoj Ledenice), Toman Michal (Vltavan Loučovice), Rychtář Vladimír (SK Zlatá Koruna), Budík Stanislav (FC Šumava Frymburk)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.