SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankáři:

 

Na postu brankáře je obrovská konkurence. Oproti obráncům, záložníkům nebo útočníkům do hry může vždy jen jeden gólman a v tom je brankařské řemeslo odlišné. Dle počtu nominací, čistých kont a celkových výkonů při zápasech jsme se rozhodovali mezi čtveřicí brankářů.

 

Petr Šíma (Olympie) - V každém zápase dokazuje, že je pro Olympii obrovskou oporou. Nebýt jeho, tak dostává rakovnický celek mnohem více branek a těžko říct, jestli by se pohyboval v těch nejvyšších patrech tabulky. Byl 5x mezi nejlepšími hráči zápasu.

 

Aleš Herink (Kolešovice) - Další jistota v brance. Kolešovice jsou druhým nejméně inkasujícím celkem před posledním podzimním kolem. Navíc Aleš nechyběl v brance ani jeden zápas. Čisté konto udržel pouze jednou, ale několikrát obdržel v zápase jen jeden gól.

 

"Gólmani mě zatím zaujali nejvíce dva. Velezkušený Petr Šíma z Olympie a dalším, kdo mě zaujal, tak byl Aleš Herink z Kolešovic," sdělil ke své nominaci brankářů kněževský playmaker Rostislav Hertl.

 

Václav Fiedler (Olešná) - V každém zápase dokazuje, že je pro Olešnou v brance nepostradatelný. Některé zápasy dochytává i se zraněním a přesto v brance "čaruje". Olešné se příliš nedaří, ale její gólman nesmí v nominaci chybět. Byl 3x v sestavě kola, 5x označen mezi nejlepšími hráči zápasu.

 

Zdeněk Řepka (Lišany) - Nejmladší z nominované čtveřice brankářů. "Na podzim vychytal (zatím) tři nuly, řada renomovaných střelců si na něm opět vylámala zuby a Lišany jsou v počtu inkasovaných branek mezi nejlepšími týmy OP. Hodnotím však i základní předpoklad skutečnosti, aby gólman dlouhodobě držel tým. Na podzim neudělal žádnou zásadní chybu, mluví, centrované balóny mu zůstávají v rukavicích a lze mu v pohodě nahrát dozadu," sdělil ke svému svěřenci trenér Václav Švelch.

 

V sestavě podzimu se mezi třemi tyčemi nakonec objeví Petr Šíma z Olympie!

 

Obránci:

 

Petr John (Jesenice) - Kapitán Jesenice je stavebním kamenem defenzivy. Z pozice obránce vstřelil 4 branky, 2x označen mezi hráči zápasu. Nebýt jeho, měla by Jesenice větší problémy v obranné fázi než s ním.

 

Martin Havel (Olympie) - Nejvíce nominací do sestavy podzimu z obranných řad obdržel zkušený "Čáňa" z Olympie. Z pozice stopera řídí hru, vydává se často i na útočné výlety. I proto je se šesti góly nejlépe střílejícím obráncem soutěže.

 

Jan Vrábík (Kněževes) - Navrátilec z Tatranu Rakovník, kde si s přehledem odehrál i divizní zápas, nesmí v sestavě chybět. "O stoperu mám jasno - Honza Vrábík. Nadstandartní hráč na tuto soutěž, výborná kopací technika, veliký přehled", zmínil jeho spoluhráč Rostislav Hertl k jeho nominaci.

 

Amauwah Bethel (Hředle) - Obranná zeď, přes kterou projde minimum střel. I díky jeho obětavé práci jsou Hředle nejméně inkasujícím celkem soutěže. Svou výšku uplatňuje v osobních soubojích a hrát na něj není žádný med.

 

Záložníci:

 

Radek Polášek (Olešná) - Ofenzivní záložník, který může nastupovat i v útoku. 6 branek za podzim před posledním podzimním kole dělá z Radka nejlépe střílejícího hráče Olešné. Pro soupeře je vždy obrovskou hrozbou.

 

Martin Kokšál (Olympie) - Suverénně nejvíce nominací pro zkušeného a zahraničím obohaceného kapitána Olympie. "Mako" je rozený tvůrce hry, má výborný přehled o hře a výbornou kopací techniku. Pro takového hráče musí být v sestavě vždy místo. "Další hráč Olympie se zkušenostmi na rozdávání. Má výborné krytí míče a hrozně těžko se od míče odděluje. Odevzdá míč, popoběhne a dostane jej zpět – spolutvůrce typické hry Olympie, kterou dokáže hravě překonat mnohem mladší a běhavější týmy," sdělil na adresu nominovaného trenér Lišan Václav Švelch.

 

Jiří Urban (Městečko) - Další zkušený a s přehledem hrající fotbalista. Jednou vyhrál hráče kola. 5x zvolen mezi hráči zápasu. "Jirka je jedním z fotbalistů, se kterým jsem se potkal a měl předpoklady k hraní vrcholového fotbalu," řekl o svém spoluhráči v rozhovoru s hráčem kola Jiří Chládek.

 

Útočníci:

 

Denis Scott Bechner (Hředle) - "Další nadstandardní hráč OP. Ve Hředlích šla nahoru jeho kázeň na hřišti a spolu s Adamem Vitnerem střelecky táhne tým. Hrozně těžko oddělitelný od míče, dostatečně rychlý, výběr místa. Dokáže ovšem zahrát prakticky na jakémkoli postu a být týmovým hráčem," zhodnotil hředelského univerzála pozitivně trenér Lišan Václav Švelch.

 

Jakub Číhař (Olympie) - Další zkušený fotbalista, který je pro soupeřovu defenzivu v čele s brankářem extrémně nebezpečný. Nejlepší střelec podzimu se 17 góly a to má ještě zápas k dobru. Bez dvou branek vstřelil polovinu gólů Olympie.

 

Petr Šnídl (Městečko) - A máme tu posledního hráče v nominaci do sestavy podzimu. Technický, zkušený a s přehledem hrající útočník Ohnivců má na svém kontě 14 gólů z celkových 22, které Městečko vstřelilo. Tým střelecky táhne a nebýt něj, těžko říci, kolik branek by Ohnivci dali. "Kdybych si měl vybírat, koho bych chtěl do své sestavy, tak to bude určitě Petr Šnídl," řekl k útočníkovi předseda Senomat Petr Sojka.

 

Náhradnící:

 

Brankáři - Zdeněk Řepka (Lišany), Václav Fiedler (Olešná) a Aleš Herink (Kolešovice).

Obránci - Martin Somol (Hředle), Milan Krejčí (Kněževes), Lukáš Skalák (Rynholec), Tomáš Heger a Jiří Chládek (Městečko) a Jakub Loskot (Lány).

Záložníci - Jiří Hanych (Kněževes), Lukáš Majba (Olešná), Jan Ogurek (Olympie), Jan Sláma (Hředle), Milan Petr (Lány), Václav Mutinský (Lišany) a Václav Zuska (Kolešovice).

Útočníci - Michal Reichl (Lány), David Jeníček (Jesenice), Milan Beran (Rynholec), Jakub Vávra (Senomaty) a Adam Vitner (Hředle).

 

Jak vypadala sestava roku v minulé sezóně? Podívejte se ZDE! Jedenáctku podzimu rok zpátky si můžete prohlédnout TADY.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.