SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ

PAVEL HAMPL, MĚSTEC KRÁLOVÉ


I díky dlouhovlasé akvizici inkasoval lídr tabulky do zimní přestávky pouhých deset branek. Pavel Hampl téměř v každém utkání předvedl nějaký takřka kouzelnický zákrok a jako jediný hráč z naší nejlepší sestavy minulé sezóny dostal i do dnešní sestavy podzimu. Zajímavostí je, že se Hampldostal s FK Mladá Boleslav do finále českého poháru dorostu.

 

OBRANA

JAKUB KADEŘÁVEK, PŘEROV NAD LABEM

Přerovu nad Labem se ani v této sezóně příliš nedaří. Mezi výraznější, až vůdčí osobnosti však patří Jakub Kadeřávek, běhavý obránce, který se dovede vydat i do útoku. Naposledy to dokázal proti Kovanicím, když pohotovou ranou k tyči utkání rozhodl.

JAROSLAV BLAŽEK, MĚSTEC KRÁLOVÉ

Zkušený obránce Blažek skvěle čte hru, chodí do soubojů a diriguje spoluhráče, díky čemuž patří mezi největší opory defenzívy Městce. Spolu s beky Kafkou a Vocáskem tvoří pro soupeřovy útočníky takřka neproniknutelnou zeď.

JAN URBAN, JÍKEV

Jíkev je klubem, který se snaží hrát technický a kombinační fotbal. Díky hráčům, kteří dříve hrávali ve známých pražských klubech. Mezi takto technicky vybavené hráče, kteří si dovedou vybrat prostor patří mezi obránci mužstva především Urban.

MARTIN KUBÍN, VŠEJANY

Všejanský Kubín je dalším hráčem, z něhož jdou vidět na poměry soutěže větší zkušenosti. Nebojí se jít do souboje či zblokovat střelu, dokáže číst soupeřovy přihrávky a hlavně se dokáže i vydat do útoku a vhodně přihrát pod sebe.

 

ZÁLOHA

MARTIN TŮMA, MĚSTEC KRÁLOVÉ

Bývalý hráč Poděbrad a současný student fyzioterapie a vášnivý fotbalista i běžec je zvyklý běhat mezi oběma vápny, zásobovat spoluhráče přihrávkami a nebezpečně střílet. Zatím zaznamenal osm gólů a dvě ocenění pro hráče kola.

ONDŘEJ ČERNOVSKÝ, MĚSTEC KRÁLOVÉ

Černovský je oproti spoluhráči Tůmovi značně defenzivněji laděným hráčem. S příjmením příznačně koresponduje jeho "černá práce" na pozici defenzivního záložníka, jíž plní zcela znamenitě.

JOSEF TOMÁŠEK, JÍKEV

Tomášek patří s již zmíněným Urbanem mezi další technicky vybavené hráče Jíkve. Dobře pracuje s prostorem, pokryje si míč a vykouzlí průnikovou přihrávku.

LUKÁŠ MORAVEC, ROŽĎALOVICE

I Moravec má schopnost najít spoluhráče zcela nečekaným pasem, což často dokazuje. Jistě patří mezi nejlepší hráče svého mužstva.

 

ÚTOČNÍCI

JAKUB NAJMON, ROŽĎALOVICE

Najmon s 15 góly suverénně vede tabulku střelců a táhne Rožďalovice za možností postupu.

JAROSLAV KRÁL, KOVANICE

Král je s 11 brankami druhým nejlepším střelcem soutěže a Kovanice vděčí za své výsledky především jemu.

 

NÁHRADNÍCI

Jiří Kumstýř z Rožďalovic stabilně podává výborné výkony a za Hamplem bychom ho označili za druhého nejlepšího gólmana v soutěži. V dresu Rožďalovic záři s 10 góly, z nichž mnoho bylo velmi důležitých, také Dominik Hora. Jen o gól méně dal městecký Lukáš Kubelka, ačoli mu start sezóny zkazila autonehoda poté další zranění ze zápasu. Městecký útočník Miroslav Velenský dal sice jen 3 góly, ale jeho forma se stále zlepšuje. Hráč je pro tým cenný především pokrytím míče a následnými přihrávkami pod sebe. Poděbradský Michal Novák zaujal především deseti góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.