SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 11.11.2017

0

Poslední podzimní utkání v I.A třídě jsou za námi, odehrálo se kompletní 14. kolo. Nemůže tak chybět ani sestava kola a boj o poslední titul Hráče kola. Už ve středu pak zveřejníme ideální sestavu podzimu, těšit se také můžete na hodnocení podzimní části ze stran klubů...

Žádný brankář ve 14. kole vyloženě nezazářil. Úspěšné zákroky si připsal například vimperský Hrubý, ale ještě více měl vacovský Pavel Klas, byť nakonec dvakrát inkasoval.

 

Předstoper Plané David Kneys zajistil svému týmu důležité tři body rozhodující brankou. Lukáš Malík předvedl výborný výkon při jasné výhře Vodňan. Opakovaně se dařilo i stoperu Jiřímu Hanouskovi. Pavel Škopek nasměroval svou brankou za výhrou Prachatice.

 

Jiří Dvořák má za sebou velký zápas - dočkal se totiž premiérové branky za Větřní. Václav Dohonyi byl vybrán svým trenérem jako nejlepší hráč zápasu Strakonic se Slavií. Josef Brom začal v obraně, do druhé půle nastoupil v záloze a nakonec hlavou vsítil rozhodující trefu. Tomáš Řehoř dirigoval hru Plané. Jakub Bače hrál výborně proti Blatné, dal branku.

 

Tomáš Smékal ukázal opětovně svou důležitost a vybojoval penaltu, díky které šly Bavorovice do vedení, celý zápas se rval o každý míč.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2017 17:59 do 15.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.