SESTAVA KOLA - 14.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 11.11.2017

0

Je tu předposlední podzimní sestava kola! Opět jsme ji mohli vytvořit díky doporučení trenérů jednotlivých celků. Komu se zadařilo ve 14. kole?

Vyšehradský brankář Jiří Havránek výrazně podržel svůj tým a umožnil mu dokonat obrat v zápase s Benátkami.

 

Levý bek Záp Martin Kovařík zopakoval povedený výkon z minulého týdne a brankou nasměroval Zápy za výhrou. Litoměřicko urvalo důležitou výhru nad Nymburkem kolektivním výkonem, do sestavy kola zařazujeme kapitána Jakuba Šimkovského. Vojtěch Řezníček, pravý bek lídra tabulky, hrál proti Písku výborně, neúnavně podporoval útok.

 

Petr Došlý - pět gólů v zápase s Brozany, netřeba dodávat víc. Ladislav Volešák výrazně asistoval u výhry Štěchovic u Cábelíků. Lukáš Kopecký prokazuje stabilní formu a s bilancí 1+1 měl lví podíl na další chrudimské výhře. Ondřej Šípek nastoupil na pozici podhrotového hráče a podílel se na kanonádě Vltavínu ve druhém poločase, branku sám dal, další připravil.

 

Do útoku se nevešel třeba střelec hattricku Domažlic Hejda, protože zářili i další forvardi. Radek Korba byl převýšovskou hvězdou, dvěma góly pomohl k obratu. Lukáš Batka zažívá zatím skvělou sezónu a myslí si na korunu pro krále střelců, další zásah přidal po svém dobrém výkonu proti Královu Dvoru. Pavel Čapek tentokrát nastoupil na pozici útočníka a opora Benešova se ukzáala ve výborném světle, Čapek gólem přispěl k výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2017 11:33 do 15.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.