SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 05.11.2017

0

Poměrně pestrá je sestava 11. kola 1.B třídy skupiny A. Dva zástupce v ní mají jen Planá a Kozolupy. Scházet nemůže ani Tomáš Tlustý ze Staňkova, který tentokrát skóroval hned šestkrát. Do středečního poledne samozřejmě můžete hlasovat pro svého favorita v anketě Hráč kola!

Radek Šašek (Kozolupy) – Kozolupy  přejely Chodovou Planou 5:1. Utkání se vyvíjelo jednoznačně i díky jejich brankáři Šaškovi, který zlikvidoval minimálně čtyři velmi nebezpečné střely kanonýru Chvalovi.

 

Miroslav Tomášek (Bělá) – Kapitán Bělé dirigoval defenzivu, která udržela proti Kolovči čisté konto. Domácí prohráli až na penalty.

 

Jiří Kopča (Planá) – Kopča se v posledních zápasech rozehrál k velmi dobrým výkonům. Z pozice předstopera přispěl ke třetí výhře Plané v řadě.

 

Patrik Sláma (Planá) – Další tahoun Plané. Na levé straně hřiště neustále větral defenzivu soupeře. První gól vstřelil malý po jeho centru, poté se zapsal do listiny střelců i sám.

 

Michal Čipera (Klenčí) – Klenčí zvítězilo po remíze 2:2 v řádné hrací době na penalty v nedalekém Postřekově. Čipera zaznamenal oba góly svého týmu.

 

Martin Votava (Postřekov) – Postřekovský středopolař se dostal do naší jedenáctky i proto, že v chodském derby proti Klenčí odvedl spoustu černé práce také v defenzivní činnosti.

 

Milan Obdržálek (Meclov) – Záložník Meclova byl hnacím motorem svého týmu ve vítězném utkání na hřišti Boru. Rozjel i akci, ze které padl jediný gól zápasu.

 

Jevgenij Čižikov (Meclov) – A Čižikov byl právě autorem gólu, který rozhodl výhře Meclova v Boru. Byl tam, kde měl a z dorážky uklidil brankářem vyražený míč do sítě.

 

Vojtěch Kovář (Kozolupy) – Kozolupům se utkání proti Chodové Plané velmi vydařilo. Najejich výhře 5:1 se Kovář podílel dvěma zásahy.

 

Tomáš Tlustý (Staňkov) – Nejlepší střelec soutěže proměnil utkání Staňkova v Horšovském Týně ve svou one-man show. Než se trenérovi hostí soupeře zželelo a v 70. minutě svého kanonýra stáhl z trávníku, stihl Tlustý skórovat hned šestkrát!

 

 

Lucián Gitta (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd přejel Stráž 5:1 především díky střelecké potenci útočníka Gitty, který zaznamenal hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2017 14:03 do 08.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.