SESTAVA KOLA - 13.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 04.11.2017

0

Třinácté kolo je minulostí a přineslo spoustu výborných výkonů, jak defenzivních, tak ofenzivních hráčů. Koho vyberete jako nejlepšího hráče kola?

Jan Plachý pomohl Litoměřicku jistým výkonem k vyloupení Písku, udržel nulu.

 

David Matějka je stoperem, ve dvojici s Hradeckým předvádí za Vyšehrad v poslední době výborné výkony. Martin Uvíra vládl vzdušnému prostoru a odvracel jeden míč za druhým. Filip Vyskočil potěšil svým výkonem trenéra Kabyla. Jakub Sudek pomohl Benátkám k zisku důležitých bodů, jeho tým neinkasoval a Sudek byl nejlepším hráčem na hřišti.

 

Jeden ze šlágrů kola se odehrával v Jirnech a jsou z něho hned tři hráči do hvězdné jedenáctky. Martin Hrubý zaujal v barvách Domažlic, Lukáš Křeček pak rozhodl brankou o výhře domácího celku, Jiří Vondráček předvedl také výborný výkon na kraji hřiště. Doplňuje je kapitán lídra tabulky Sebastien Langr, který dal vítězný gól Chrudimi a patřil k nejlepším hráčům svého celku.

 

V útoku máme dvougólového Lukáše Batku a postavení v sestavě kola obhájil Martin Kraus, který opět skóroval, tentokrát hned dvakrát.

 

Další skvělé výkony předvedli, jak se ostatně můžete přesvědčit z reportáží ze zápasů, i další hráči. Trenéři chválili nymburského brankáře Přibyla, obránce Hradeckého (Vyšehrad), Hrušku (Jirny), Kovaříka (Zápy), záložníky Eliáše (Králův Dvůr) či útočníka Volfa (Dobrovice) a Melechovského (Jirny). Zářil také Šlehofer (Litoměřicko) či Kučera (Chrudim).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2017 14:54 do 08.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.