SESTAVA KOLA - 11.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

V 11. kole ČFL se předvedli hlavně útočníci, takže v ofenzivě skutečně bylo z čeho vybírat... Dejte hlas svému favoritovi, s vítězem ankety přineseme rozhovor!

Jan Satrapa sice mohl litovat, že přišel o čisté konto až v nastavení, kdy z penalty inkasoval, ale v následném rozstřelu kryl hned dva pokusy a pomohl k zisku druhého bodu.

 

Písecký Hanzlík pomohl důležitým úvodním gólem z přímáku k demolici Nymburku, Jarkovský na těžkém terénu velel obraně Převýšova, Bauer patřil k oporám zadních řad Domažlic při výhře v Benátkách.

 

Jan Nikodem byl mužem zápasu pro trenéra Ústí Chudého, Jakub Balšánek se dvěma góly postaral o výhru Cábelíků, Lukáš Kopecký byl hvězdou zápasu v dresu Chrudimi, také skóroval dvakrát. A že dal dvě branky opět Petr Došlý není žádné překvapení.

 

Neskutečný přetlak byl tentokrát na pozice v útoku. Nedostalo se například na nejlepšího střelce víkendu Filipa Řezáče, když jsme vzali v úvahu, že jeho Písek sehrál s Nymburkem jasné utkání v domácím prostředí. David Surmaj se postaral oběma góly svého celku o výhru ve Štěchovicích, Petr Pejša zaznamenal na Vyšehradě při výhře Vltavínu bilanci 2+1 a Tomáš Matějka přispěl výtečným bojovným výkonem a gólem k výhře v derby s Jirny, jeho výkon vypíchl trenér Mašek. Další skvělé výkony předvedli například vltavínský Hodas nebo brozanský Benda.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2017 09:27 do 25.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.