SESTAVA KOLA - 12.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

Hodně rozmanitá je sestava 12. předposledního kola podzimní části Poutník ligy. Deset týmů z jedenácti možných v ní má své zastoupení, přičemž se do nejlepší jedenáctky uplynulého víkendu po odmlce znovu vrací hráči TJ FC Ústrašín, tentokrát hned ve dvojím zastoupení. Nechybí ani hráči Tatranu, Žirovnice "B", Kamenice nad Lipou "B", Plačkova, Jiřic, Budíkova, Pacova "B", Horní Cerekve, či Počátek.

Brankař:
David Rohovec (TJ FC Ústrašín): Jeho letos vůbec první nominace do sestavy kola, přičemž dlouhodobě potvrzuje, že je jednou z nejvýraznějších opor "Žluté ponorky". Letos se Ústrašínu bohužel nijak zvlášť nedaří, proto přišla nominace ústrašínské jedničky až teď, v předposledním kole, s čistým kontem proti Kamenici "B".
Obrana:
Jakub Vodáček (FC Slavoj Žirovnice "B"): Stejně jako David Rohovec, i Jakub Vodáček se v sestavě kola této sezóny objevuje vůbec poprvé a to hlavně díky zodpovědnému výkonu proti Maratonu, který výrazně přispěl k tomu, že se FC Slavoji podařilo s těžkým soupeřem bodovat.
Patrik Macháček (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Do třetice má sestava 12. kola Poutník ligy dalšího debutanta. Spolehlivý obránce Kamenické juniorky byl o víkendu jedním z mála hráčů stálého kádru, který byl na utkání s Ústrašínem přítomen. Prohře sice nezabránil, díky němu však byla "pouze" jednogólová.
Zdeněk Káva (TJ Tatran Červená Řečice): Remíz už mají v Červené Řečici letos asi už plné zuby, z utkání s Lukavcem ji však musejí brát všemi deseti. Ještě deset minut před koncem prohrávali 2:1 a situace se nevyvíjela dobře. Díky obránci Zdeňkovi Kávovi však mohl Tatran stále pomýšlet na vyrovnání, které také kopačkou Jana Markvarta přišlo.
Záloha:
Tomáš Jůzl (SK Jiřice): Jiřice v Pacově sice prohrály, daleko od bodového zisku však nebyly. Nejvíce hrozil před bránou Pacova Tomáš Jůzl, který vstřelil vyrovnávací gól na 1:1 a i poté měl několik dobrých příležitostí, které už gólem neskončily. Z pohledu Jiřic přesto nejlepší hráč na hřišti.
Pavel Chadim (SK Horní Cerekev): To vliv Pavla Chadima na utkání proti Čejovu byl o poznání výraznější, nebo alespoň přinesl svému týmu zisk všech tří bodů ve šlágru kola na domácím hřišti. K tomu ještě přidal potvrzující gól na 4:2, který definitivně zlomil čejovský odpor.
Tomáš Šeda (TJ Rovnost Budíkov): Tak blízko byl Budíkov k senzačnímu tříbodovému zisku na hřišti Počátek. Závěr zápasu si bohužel nepohlídal a Počátky v posledních minutách vyrovnaly. Za Budíkov byl nejlepším hráčem na hřišti Tomáš Šeda, který poslal Budíkov v 60. minutě do vedení 3:2.
Karel Vaňous (TJ Sokol Plačkov): Rychlonohý krajní záložník Plačkova byl při měření sil s Obrataní tím rozdílovým hráčem, který výrazně pomohl k tomu, že hosté i tentokrát vyšli na prázdno. Rychlý gól ve 3. minutě sám vstřelil a v závěru byla po faulu na něj pískána penalta.
Útok:
Martin Kubík (TJ FC Ústrašín):
Pro Ústrašín šlo v Kamenici nad Lipiu o zápas, kdy věděli, že už skutečně musí zabrat, pokud se i nadále nechtějí plácat u dna tabulky, přesto lze považovat 3 body z Kamenice za malou senzaci. Na té se výrazně podílel ofenzivní hráč Martin Kubík.
Dušan Dedera (TJ Spartak Počátky): Z pohledu Počátek to nebyl proti Budíkovu vydařený zápas. Dvakrát o svoje vedení rychle přišli a děkovat mohou hlavně Dušanovi Dederovi, který zazářil dvěma góly, hlavně ten z 89. minuty měl cenu jednoho bodu a nedovolil dopustit domácí blamáž.
Martin Kostroun (TJ Slavoj Pacov "B"): I tento víkend byl Martin Kostroun výraznou postavou Pacova v cestě za třemi body. Vedle toho, že patřil k nejlepším na hřišti, tak ještě vstřelil čtvrtý pacovský gól, na který už Jiřice odpovědět nezvládly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2017 11:14 do 25.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.