SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.10.2017

0

Sestava 8. kola městského přeboru je již k dispozici! Hned trojnásobné zastoupení v ní má rezerva Starého Plzence, neschází samozřejmě ani kanonýr Smíchova Tomáš Knapp, jenž se hned čtyřikrát trefil do sítě Dýšiny. Až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o Hráče kola!

Marek Hodina (Starý Plzenec B) – Starý Plzenec neměl na zápas s Vochovem k dispozici gólmana a do brány tak musel veterán z pole Hodina. Domácí si i tak připsali výhru 2:1. Hodina sice mnoho práce neměl, ale při závěrečném náporu Vochova pomohl svému týmu uhájit veledůležité tři body.

 

Vojtěch Švábek (Litice) – Už pětačtyřicetiletý Švábek byl motorem svého týmu ve vítězném utkání (4:3) proti rezervě Černic. Své spoluhráče nastartoval vyrovnáním na 1:1.

 

Jakub Mareška (Slovan) – Mareška tradičně patřil ke klíčovým mužům Slovanu. Lídr tabulky se na trávníku Košutky dlouho nemohl prosadit. Pět minut před koncem však přišla střela  kapitána týmu, kterou vyrazil brankář jen před sebe a míč doklepl do sítě Mareškům spoluhráč Koranda.

 

René Vávro (Starý Plzenec B) – Starý Plzenec zvítězil 2:1 nad Vochovem, na čemž se velmi podílel i Vávro. Ten byl navíc autorem druhého, a nakonec vítězného, gólu svého týmu.

 

Pavel Brejcha (Starý Plzenec B) – Také Pavel Brejcha byl důležitou postavou rezervy Starého Plzence a za svou aktivitu si vysloužil pochvalu od vedoucího mužstva.

 

Pavel Vacek (Litice) – Vacek si v duelu s Černicemi B počínal jako správný kapitán. Do střelecké listiny se zapsal hned dvakrát, v 79. minutě z přímého kopu rozhodl.

 

Jiří Davídek (Černice B) – Černice na hřišti Litic nepředvedly ideální výkon. Tým drželi nad vodou především starší fotbalisté v čele s Davídkem, jenž dvakrát skóroval.

 

Marek Koranda (Slovan) – Vedoucí Slovan zvítězil na hřišti Košutky B 2:0, ale na první gól utkání hosté čekali až do 86. minuty. Uklidnil je až středopolař Koranda, který dorazil do sítě míč po vyražené střele Marešky.

 

Matyáš Lang (Zruč B) – Rezerva Zruče potvrdila skvělou formu také na Unionu, kde zvítězila vysoko 6:2. Na kanonádě svého týmu se hned dvěma zásahy podílel Matyáš Lang.

 

Michal Hakr (Druztová) – Nováček z Druztové ukázal své kvality i na malém hřišti v Hradišti, odkud si odvezl výhru 3:1. Hodně cítit byl útočník Michal Hakr, jenž zatápěl defenzivě soupeře neustálým pohybem a za své úsilí byl odměněn i gólem.

 

 

Tomáš Knapp (Smíchov) – Nejlepší střelec soutěže se na dva zápasy odmlčel, ale v Dýšině se zase naplno připomněl. Favorizovaný Smíchov vyhrál 4:1 a Knapp vstřelil všechny góly svého týmu!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2017 13:00 do 18.10.2017 12:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.