SESTAVA KOLA - 11.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.10.2017

0

Ani v jedenáctém kole Poutník ligy nebylo nouze o překvapení. Vysoká výhra Červené Řečice nad Počátkami, stejně tak si poradili i hráči Plačkova v deseti lidech v Žirovnici. Jedinou jistotou zůstávají mdlé výsledky Obrataně, která se stále pevněji připoutává ke dnu tabulky, odkud bude ve druhé polovině sezóny těžká cesta. Vysokou výhrou upoutal pozornost i Maraton, který Kamenici nedal šanci. Především tyto víkendové zápasy se do sestavy kola promítnuly nejvýrazněji.

Brankař:
Martin Krupička (TJ Sokol Čejov): Ačkoliv si Čejov s Obrataní poradil z pohledu skóre s velkým přehledem, tak i hosté měli několik šancí, které zaváněly gólem. Všechny kromě jedné vychytal brankař Martin Krupička, jehož výkon měl zásadní vliv hlavně v prvním poločase.
Obrana:
František Mottl (TJ Sokol Plačkov): Do zápasu se Žirovnicí nastoupil jako krajní záložník. Po vyloučení spoluhráče se však byl nucen přesunout na kraj obrany, kde podal zodpovědný výkon. Pro žirovnický útok působil jako štěnice, sopeři nenechal ani metr volného prostoru a výrazně přispěl k tomu, že brána Plačkova vydržela na Budíně nedobyta.
Filip Košťál (TJ Tatran Červená Řečice): Obrana je tradičně silnou stránkou Tatranu, hlavně v letošní sezóně je to jediná jistota o kterou se mohou opřít. Čisté konto proti Počátkám jde hlavně za obráncem Filipem Košťálem.
Patrik Miskai (TJ Slavoj Pacov "B"): Výhra nad Ústrašínem byla pro Pacov, dá se říci, povinností, přesto se rozhodně nerodila lehce. Dobrý výkon i potvrzující gól na 2:0, na který "Žlutá ponorka" adekvátní odpověď již nenašla si připsal právě Patrik Miskai.
Jakub Dvořák (SK Jiřice): Jakub Dvořák na pravém bekovi proti Lukavci víceméně jen zaskakoval, přesto to byl právě on, kdo z jiřické obrany vyčníval svým výkonem nejvíce. V jeho podání bezchybný zápas ho dostal následně i do sestavy kola.
Záloha:
Tomáš Jůzl (SK Jiřice): Obranu Jiřic jistil pravý bek Jakub Dvořák. Ofenzivní nadstavbu v utkání proti Lukavci zajistil pro změnu Tomáš Jůzl, ktrý se prosadil i střelecky a to hned v úvodu zápasu gólem na 1:0.
Tomáš Jeřábek (FC Maraton Pelhřimov): Pravděpodobně nejlepší hráč na hřišti se po odmlce vrátil zpět do sestavy Maratonu a znovu byl platný nejen pro obrannou hru, ale hlavně z pozice středního záložníka hrozil i před branou soupeře. Dvěma góly na 3:1, respektive 4:1 o osudu utkání definitivně rozhodnul.
Jiří Kalivoda (TJ Sokol Plačkov): Téměř každá ofenzivní akce Plačkova mířila právě přes Jiřího Kalivodu, který odehrál zřejmě svůj nejlepší zápas sezóny, který navíc ještě okořenil gólem a asistencí. Udržet ho na uzdě se Žirovnici nepodařilo a to byl hlavní kámen úrazu.
Tomáš Prokop (TJ Sokol Čejov): Čejovská hra se opírá především o tohoto středního záložníka, který všem v utkání s Obrataní znovu ukázal, co umí. To, že vedle kvalitního výkonu přidal ještě dva góly je jedině vítanou nadstavbou.
Zbyněk Dařílek (SK Horní Cerekev): Horní Cerekev vyrazila na půdu posledního Budíkova za každou cenu bodovat. To se nakonec i podařilo, výhra se však na horké budíkovské půdě nerodila lehce. První gól, i klid na kopačky hostů dodal po půl hodině hry Zbyněk Dařílek.
Útok:
Martin Šťastný (TJ Tatran Červená Řečice): Tatran konečně začíná i střílet góly a to se pozitivně promítá nejen na bodovém zisku, ale i postavení v tabulce. Jednoznačná výhra nad Počátkami z ofenzivního hlediska míří za Martinem Šťastný, který zařídil vstřelení dvou gólů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2017 12:17 do 18.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.