SESTAVA KOLA - 10.kolo Divize E, 2017-2018

Datum kola: 08.10.2017

0

10. kolo a opět zajímavá utkání, takže bylo z čeho vybírat. Lídr Havířov si zajel do Jičína pro tři body, ale odjel s výpraskem 3:0 a to byli domácí ještě milosrdní. Tohoto zaváhání, ve svých zápas, využily Kozlovice a Benešov a jdou v tabulce před Havířov. A do popředí se také dere ve velké formě hrající Bohumín.

Tři útočníci mají sestavu 10. kola jistou. Co zápas, tak je vidíme v kolonce GÓL. David Jatagandzidis-FK Bospor Bohumín, Filip Labuda-FC Dolní Benešov a prozatím nejlepší střelec DIVIZE E Ondřej Pyclík z FK Nový Jičín. Z Nového Jičína patří do sestavy také Marek Staněk, tento opravdu ještě mladíček věkem, ale ne výkonem. Na domácím hřišti si dělal s havířovskými mazáky, co chtěl. Dalšího hráče v sestavě má také Dolní Benešov a jmenovitě je to Martin Pecuch. V domácím utkání s Ústím (3:1) byl u všeho podstatného. Dvě gólové přihrávky a navrch jeden gól dal sám. Nové Sady překvapily remízou ve Slavičíně a jejich defenzíva ani jednou neinkasovala a velký podíl na tom má Tomáš Kopp. Bohumín našel nového střelce a tím je Jaroslav Baculák. Dal hned dvě branky a obě opravdu stály za to. Petr Hurta z Opavy dopomohl svému týmu ke třem bodům v domácím utkání se Šternberkem, z jeho standardních situací bylo vždy pořádně horko před hostující bránou. Martin Schlehr, FK Kozlovice – 70. minuta a jeho hlavička rozhodla utkání s Brumovem (2:1) a posunul tak svůj tým na samé čelo tabulky. A jdeme na Jeseník, který v důležitém utkání překvapil ve Frýdlantě nad Ostravicí. Základem úspěchu byl brankář Jiří Červenka, který podal nadstandardní výkon a poprvé v DIVIZI E, v dresu Jeseníku, udržel čisté konto. Jan Vavrač byl ve Frýdlantě zařazen do záložní řady a to byl dobrý tah. Svůj výborný výkon korunoval gólem, kterým dorazil domácí tým a uzavřel tak stav utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2017 11:38 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.