SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 08.10.2017

0

Do sestavy 7. kola plzeňské 1.B třídy sk. A se dostali zástupci devíti týmů. Vy si z naší jedenáctky můžete vybrat svého Hráče kola, pro kterého je možno hlasovat do středečního poledne.

Petr Žalud (Bor) – Bor sice padl s Kolovčí 0:3, ale nebýt svého gólmana, tak by si domácí z utkání odnesli daleko větší příděl.

 

Filip Kreuz (Postřekov) – Kreuz byl z personálních důvodů stažen z útoku do obrany.  Na pozici předstopera však zahrál velice dobře a pomohl Postřekovu k výhře 3:2 nad Stráží.

 

Jan Milota (Koloveč) – Kapitán Kolovče dirigoval hru svého týmu při vítězství 3:0 na hřišti Boru. V závěru utkání navíc proměnil penaltu.

 

Jiří Kopča (Planá) – Poslední tým tabulky odehrál na hřišti vedoucího Staňkova velmi dobrý zápas, byť prohrál 0:1. Oporou zadních řad Plané byl Jiří Kopča, jenž zastavil řadu akcí favorita.

 

Martin Hranai (Postřekov) – Ofenzivní hráč Postřekova dovedl svůj tým k výhře 3:2 nad Stráží dvěma góly. Navíc byl velmi aktivní a vytvořil si i další dobré příležitosti.

 

Michal Mleziva (Horšovský Týn) – Dynamo, které vstupovalo do utkání s Chodovou Planou z pozice předposledního týmu tabulky, bralo důležité tři body za vítězství 3:2. Vítězný gól zaznamenal Mleziva, jenž se prosadil pět minut po hostujícím vyrovnání.

 

Miroslav Bořil (Bělá nad Radbuzou) - Bělá přetlačila 4:3 Kozolupy. Miroslav Bořil zápas rozhodl gólem v 84. minutě, tedy dvě minuty poté, co se hostům podařilo srovnat stav.

 

Jevgenij Čižikov (Meclov) – Meclov přehrál První chodskou na jejím trávníku 5:2. Jedním gólem se o to přičinil i šikovný záložník Čižikov.

 

Miloslav Duchoň (Koloveč) – Útočník Kolovče pomohl srazit domácí Bor. Sám byl autorem prvního gólu utkání a po faulu na něho v závěru zápasu se kopala penalta, ze které jeho spoluhráč Milota uzavřel skóre na 3:0.

 

Tomáš Tlustý (Staňkov) – Nejlepší střelec soutěže v neděli přidal svou dvanáctou trefu v sezóně. Na výhru Staňkova nad poslední Planou to stačilo, domácí zvítězili 1:0.

 

Lucián Gitta (Dlouhý Újezd) – Gitta nasměroval druhý tým tabulky v Kdyni ke třem bodům. Domácí sice dokázali srovnat na 1:1, ale útočník Sparty je do přestávky zchladil dvěma zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2017 08:16 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.