SESTAVA KOLA - 9.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 08.10.2017

0

Druhá polovina podzimní sezony třetí ligy je už v plném proudu a 9. kolo nabídlo třeba premiérovou výhru Čížové, která nečekaně vybojoval dva body nad Pískem. Reportáž ze všech zápasů naleznete jen na našem webu, včetně aktuální sestavy kola. Kdo se stane dalším vítězem? Zapojte se do hlasování a vyberte vašeho favorita.

V bráně se předvedl JAN SATRAPA, který se v zápase s Pískem předvedl především v penaltovém souboji. Vychytal dvě penalty a má velký podíl na premiérové výhře Čížové, ta měla do derby s Pískem sérii deseti proher.

 

Vltavín to neměl proti Ústí nad Orlicí lehké, ve druhém poločase se hosté tlačili do vyrovnání, ale museli dohánět ztrátu. Důležitý gól si totiž v prvním poločase připsal DOMINIK TICHÝ. Ani Jirny to neměly lehké, obhájce titulu se dostal do vedení zásluhou ONDŘEJE KEJHY a ve druhém poločase dostal gól i ve vlastní přesilovce, kterou nakonec využil. Brozany si připsaly pátou výhru v řadě, nepotřebovaly tentokráte Chukwumu. Při vítězném gólu se ve vápně dobře postavil RADIVOJE DUNDEROVIĆ.

 

Hodně sil stál zápas v Benátkách TOMÁŠE VALENTU, neúnavně běhal sem a tam. Několikrát nabídl spoluhráčům solidní šance. Na Vyšehradě vyčníval kromě Čtvrtníčka i záložník FILIP DROBÍLEK, který byl jedním z důležitých článků při vysoké výhře nad Královým Dvorem. Trefa JAKUBA TRÝZNY potvrdila dobrou hru Litoměřicka, to totiž trápilo Jirny i v oslabení. Domažlice rozhodly opět v prvním poločase, s Benešovem se PETR DOŠLÝ nepáral a odstřelil ho během úvodních deseti minut.

 

Za koncem neporazitelnosti Chrudimi stál DAVID MIŠKOVSKÝ, jako jediný se dokázal prosadit a jeho gól silného soka porazil. Tři kanadské body si připsal LUKÁŠ BATKA, klíčový hráč Štěchovic se oproti spoluhráčům zatím nezranil a výhru nad Nymburkem režíroval dvěma asistencemi a jedním gólem. Kanonýr by se našel také na Vyšehradě, JOSEF ČTVRTNÍČEK jako jediný z hráčů vstřelil dva góly a byl chválen i trenérským štábem Vyšehradu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2017 12:00 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.