SESTAVA KOLA - 10.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 08.10.2017

0

Desáté kolo Poutník ligy se neslo ve znamení překvapivých výsledků, které konkrétně mě osobně hodně šokvaly. Prohra Maratonu, vysoké vítězství Budíkova, nebo dlouho vyrovnaný zápas Horní Cerekev-Červená Řečice se zcela vymykaly prognózám. Stejně tak překvapilo i neodehrané derby Humpolecka mezi Plačkovem a Čejovem, kdy hřiště připomínalo spíše veřejný bazén, než fotbalový trávník. I s ohledem na většinou jednoznačné výsledky je v sestavě kola zastoupeno pouze sedm týmů, kdy až na jednu výjimku jsou v sestavě hráči z vítězných týmů.

Brankař:
Libor Chadim (SK Horní Cerekev): Utkání s Tatranem až do 85. minuty směřovalo k bezgólové remíze a to zásluhou nejen obran, ale především brankařů. Nominaci by si zasloužil jak Tomáš Paťha, tak i Libor Chadim. Nakonec však vybírám brankaře, který i po závěrečném hvizdu měl na svém kontě nulu. Těsně nominace unikla i brankaři Jiřic Romanu Zabloudilovi, kterému se proti Počátkám rovněž zápas povedl.
Obrana:
Ladislav Chvalkovský (TJ Tatran Červená Řečice): Přestože nejde v případě Ladislava Chvalkovského o typického obránce, s ohledem na velký přetlak na postu záložníků i útočníků nelze jinak, než ho umístit do obrany. Jeho defenzivní práce proti Horní Cerekvi držela Tatranu dlouho naději na bodový zisk.
Martin Pavlíček (TJ Spartak Počátky): Minulý týden byl v sestavě kola Tomáš Pavlíček, tentokrát se nominace dočkal jeho bratr Martin. Jde sice o defenzivního hráče, i tak se mu ale podařilo skórovat a definitivně rozhodnout utkání s Jiřicemi.
Petr Kořínek (FC Slavoj Žirovnice "B"): Letos mu dlouho nominace do sestavy kola unikala jenom těsně, tentokrát se ale konečně dočkal. Další spolehlivý výkon v jeho podání přinesl v Kamenici nad Lipou nadstavbu, která vedla k nakonec jednoznačnému vítězství Žirovnice.
Záloha:
Daniel Šeda (TJ Rovnost Budíkov): Po dlouhé době zpátky v základní sestavě a hned je z toho nominace do sestavy kola. Ostatně po dvou vstřelených gólech do sítě Obrataně se ani není čemu divit.
Martin Kostroun (TJ Slavoj Pacov "B"): Umí zahrát jak v útoku, tak i na postu ofenzivního záložníka, který rozjíždí útočné akce. V zápase s Maratonem byl nepostradatelný a především jeho dva góly rozhodly o výhře nad favoritem.
Radim Měkuta (SK Spartak Počátky): Jeho jméno se v sestavě kola oběvuje již pravidelně. Díky tomu, že jde o nejdůležitějšího hráče Počátek, který je v centru dění každý zápas, nelze se tomu divit. Tentokrát Radimův gól otevřel skóre proti houževnatým Jiřicím.
Luboš Krill (TJ Start Lukavec): Pro Lukavec je nejdůležitější takovéhle zápasy proti týmům ze středu tabulky zvládat. Pak nebude mít problém se v soutěži zachránit. Na výhře nad Ústrašínem se dvěma góly, které zajistily obrat, podílel Luboš Krill.
Útok:
Jaroslav Serbus (SK Horní Cerekev): Se svými bývalými spoluhráči neměl slitování. Jeho dva góly v závěru zápasu nedaly Tatranu nejmenší šanci na obrat a zajistily domácím další tři body.
Martin Pokorný (FC Slavoj Žirovnice "B"): Další výrazný kanonýr Poutník ligy, jehož nominace do sestavy kola asi už nikoho nepřekvapí. Hattrick proti Kamenici ve druhém poločase definitivně zlomil domácí odpor.
Zdeněk Kratochvíl (TJ Rovnost Budíkov): Při vytrvalé absenci Lukáše Kavky je hlavní tváří budíkovského útoku právě Zdeněk Kratochvíl. Ten se po dlouhé střelecké odmlce konečně zase připomně a dvěma góly proti Obratani dokázal, že góly střílet umí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2017 11:50 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.