SESTAVA KOLA - 8.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 01.10.2017

0

Desáté hrané kolo nabídlo několik zajímavých zápasů. Proti Štěchovicím si zastřílel Písek, který má v sestavě zastoupení dvou hráčů. Hattrick padl v Domažlicích a čtyři góly si připsala také Chrudim. Zvolte nejlepšího hráče 8. kola ČFL.

V Ústí nad Orlicí se Čížové povedl první poločas, ale na první výhru to nestačilo. Ve druhém poločase domácí vyrovnali a velkou zásluhu má na výhře i gólman JAKUB KRÁTKÝ, který za svá záda pustil jediný gól, v závěru ustál nájezd tří hráčů a vzápětí rozehrál osudný útok, na jehož konci slavili jeho spoluhráči tři body.

 

Na góly chudý byl zápas v Králově Dvoře, který urval tři body díky stoperské dvojici. Z té vyčníval MICHAL RŮŽIČKA, který přidal jako nadstavbu vítězný gól. Dlouho to vypadalo, že Litoměřicko opět prohraje, zápas s Dobrovicí ale dokázalo otočit v závěru, když se prosadil DOMINIK ŠUSTR. Vyšehrad vyrazil pro dva body do Záp, ty však měly v zápase více šancí a vedli po hlavičkovém zakončení PATRIKA RŮŽKA.

 

Převýšovský JAKUB URBANEC sestřelil Jirny dvěma góly, první si připsal z penalty už ve třetí minutě, výsledek jistil pojistkou v podobě trefy na konečných 3:1. Zmiňovaný zápas v Zápech odehrál i s dávkou sebezapření DOMINIK HAŠEK, ex-tachovský fotbalista stál u centru, po kterém hosté vyrovnali. Slušnou bilanci si připsal TOMÁŠ FRONĚK, v zápase se Štěchovicemi Písek dominoval a levý záložník přidal k asistenci i dva góly. Benátky padly v Chrudimi, za kterou pravidelně skóruje LUKÁŠ KOPECKÝ, v tomto případě vysvobodil své spoluhráče ze spalování šancí a vstřelil první gól zápasu.

 

Zkušený MIROSLAV SLEPIČKA dostal dvakrát hodně prostoru a Štěchovicím z nabídnutých příležitostí zasadil velké rány. O přestup si říká CHUKWUDI CHUKWUMA, ve čtvrtém zápase v řadě vstřelil nejméně dva góly a po dvou trefách v Nymburce už má na kontě deset gólů. Jediným střelcem hattricku byl o víkendu RENÉ KROPÁČEK, kterému k destrukci Vltavínu stačil první poločas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2017 14:19 do 04.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.