SESTAVA KOLA - 9.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 01.10.2017

0

Náročný "anglický týden" je u konce. Každý z týmů měl v těchto rychle po sobě jdoucích kolech možnost získat 6 bodů a rapidně změnit svou situaci v tabulce, což se podařilo hlavně Pacovu, který se od úvodu sezóny hledal. Stejně jako ve čtvrtek, i o víkendu bylo k vidění několik dobrých individuálních výkonů, které neunikly pozornosti a jedenácti hráčům z devíti celků vynesly nominaci do sestavy kola. Hlasovat pro své favority můžete až do středečního poledne.

Brankař:
Lukáš Novotný (TJ Sokol Plačkov): "Z pohledu brankaře velmi povedený zápas. Nerad sám sebe chválím a už vůbec nevyhledávám umisťování svojí osoby do sestavy kola, když jsem se ujal pozice redaktora soutěže. Na základě ohlasů v kabině i z kamenického tábora jsem tentokrát ale asi neměl na výběr."
Obrana:
Ladislav Jančička (TJ Sokol Plačkov): Plačkovský obránce se zkušenostmi z Humpolce vytrvale otupoval rozjíždějící se kamenické útoky, vyhrával vzdušné souboje i chirurgicky přesně odebíral soupeři míče. Na čistém kontu z Kamenice se podílel výraznou měrou.
Jakub Vincenc (SK Jiřice): Vysoký stoper Jiřic upoutal pozornost i tentokrát proti favoritovi z Horní Cerekve. Nejen jeho defenzivní práce, ale i vstřelený gól rozodly o tom, že Jiřice ze zápasu s těžkým soupeřem získaly tři body.
Jan Strašík (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Kamenickému útoku se tentokrát nedařilo. O to více však bylo důležité držet obranu pohromadě a z ojedinělých útoků Plačkova nedostat gól. Nejvýraznější postavou kamenické obrany byl kapitán Jan Strašík.
Záloha:
Lukáš Vlach (SK Obrataň): Jen málo hráčů Obrataně snese přísnější měřítko za své letošní výkony. Mezi to lepší, co slabá Obrataň nabízí patří rozhodně Lukáš Vlach. Bez něj by na tom tento klub byl o poznání hůře.
Jiří Rohovec (TJ Sokol Čejov): Čejov se znovu vrací na vítěznou vlnu. Tentokrát však není tou nejvýraznější tváří zlepšených výkonů špílmachr Tomáš Prokop, ale Jiří Rohovec, který umí přidat i nadstavbu v podobě vstřeleného gólu.
Luděk Šlechta (TJ Slavoj Pacov "B"): Pro Pacov dost možná nejnepostradatelnější hráč této sezóny. Umí stejně dobře bránit, jako i ohrozit bránu soupeře. Ostatně to znovu potvrdil nyní proti Žirovnici, kdy jeho dva góly v posledních minutách zajistily Pacovu vítězství.
Josef Pavelec (TJ Slavoj Pacov "B"): Navrátilec do kádru pacovského "béčka" upoutal v utkání se Žirovnicí pozornost hned v první minutě vstřeleným gólem. V průběhu zápasu vedle dobrého výkonu přidal ještě jeden gól a tak se poprvé v sezóně dostává do sestavy kola.
Tomáš Dedera (TJ FC Ústrašín): Doma se Ústrašínu sbírat body daří. Tentokrát by to však šlo hůře bez dalšího dvougólového záložníka sestavy kola Tomáše Dedery.
Útok:
Zdeněk Pahr (FC Maraton Pelhřimov): Pětigólový střelec ze zápasu s Lukavcem nechybí v sestavě kola ani tentokrát. Navíc se v tabulce střelců dotáhl na Martina Pokorného a v nadcházejících kolech se tak můžeme těšit na zajímavý střelecký souboj dvou nepostradatelných bombarďáků svých týmů.
Martin Šťastný (TJ Tatran Červená Řečice): Ze zápasu s Obrataní, který Tatran zvládl vítězně, těžko vybrat jednoho, nebo dva hráče, když se celý tým prezentoval bojovným výkonem, kterým první vítězství tohoto ročníku Poutník ligy strhl na svou stranu. Nominaci si však nejvíce zaslouží Martin Šťastný, jehož dva góly k výhře výrazně dopomohly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2017 12:22 do 04.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.